Quote:Osim moje eKnjige, nudimo i GOTOVSUSTAV zarade gdje je vaše samo da kupite naš sustav koji garantirano udvostručuje vaš kupljeni iznos sustava u roku od šesdeset (60) dana! Raspon cijena se kreće od 5 000 Euro do 11 000 Euro (jedanaest tisuća eura). To je sistem po principu "ključ u ruke". (PBZ ili Zagrebačka banka). Za kupnju ovakvog sustava za razliku od kupnje moje eKnjige ja za vas izlazim iz anonimnosti, te su vam na raspolaganju naš tim i to 24/7/365 dana godišnje. Tako ako kupite sustav od 7 000 Euro za 60 dana biti će vam isplačen ček od najmanje 14 000 Euro ( ova usluga podvrgnuta je dodatnim uvjetima) . Taj iznos vam garantiramo te stojimo iza takve odluke što i potvrđujemo potpisom i ugovorom kod 2 javna bilježnika. Cijeli taj sistem zarade potpuno je isti i 100% prati moju eKnjigu. Ništa više ne primjenjujemo nego ono što piše u toj eKnjizi. To je odlično za onoga tko je prelijen i za pročitati moju knjigu, a već ima nešto novca. Sve ponude i cijene možete dobiti ispunom kontakt formulara. Molim da bilo kakva pitanja o vezi zakonski zabranjene Piramidne Zarade ne postavljate jer ovo nema nikakve veze s takvim načinom rada. Ovakav Posao je 100% legalan i za rad će te najviše upotrebljavati Google-ove usluge + moje Internet Smicalice.
Ja bih ga zovnuo da "izadje iz anonimnosti". Ako ne bi dosao sa mercedesom i 2 dobre koke, slatko bih mu se nasmijao.