Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
za kompjuter
Author Message
Leviathan Offline
Forumaš
***

Posts: 313
Joined: Feb 2006
Reputation: 0
Post: #11
RE: za kompjuter
d@d Wrote:Neznam jel ko od Vas imao iskustva s nVidia chipsetom.....

stari nforce3 radi ko bebica, za nove neznam al što se tiče grijanja i na mojoj ima ventilator. btw mislio sam da je NB i SB sada na jednom mjestu?
Confused
05-07-2007 02:33 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
MiRkO Offline
Redoviti posjetitelj
**

Posts: 96
Joined: Jun 2007
Reputation: -4
Post: #12
RE: za kompjuter
Leviathan Wrote:probaj uzet memoriju na 800mhz umjesto na 667. grafička je 128bitna Palac-dole ,al kak vidim u ponudi do je u kategoriji do 1000kn jedino što možeš dobit je to... da ja kupujem računalo preorao bi trgovine za radeonkom x800/850 koja je malo starija al je 256bitna što omogućava veće performanse. ali ipak je to dobar kompHe hePalac-gore
samo ovaj offtopic
radis li ti na ovoj zaradi u tvom potpisu,cini se lako i ima li ovo za druge zemlje

<a href="http://s1.gladiatus.ba/game/c.php?uid=27023" target="_blank">Klikni jednom na dan</a>
05-07-2007 06:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
d@d Offline
Forumaš
***

Posts: 548
Joined: May 2006
Reputation: 9
Post: #13
RE: za kompjuter
hurmash1ca Wrote:d@d: ovisi koji nvidia chipset. u najnovijih se NB grije ko pec Lol al zato stavis aktivnog zalmana na northbridge i sve je ok.


obicno se mogu promjenit neke komponente iz pred-odredjene konfiguracije. ali pitaj za svaki slucaj.

Leviathan Wrote:stari nforce3 radi ko bebica, za nove neznam al što se tiče grijanja i na mojoj ima ventilator. btw mislio sam da je NB i SB sada na jednom mjestu?
Confused

Zato sam i pitao...inače nikad nisam nešt pretjerano čuo da hvale te chipsete. Ovo di smjeste NB i SB je stvar proizvođača matične ploče. Imam VIA-in chipset koji se niti malo ne grije nit ima kakve hladnjake na NB i SB pa mi je to bilo čudno kad sam prvi put to čuo He he

http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
05-07-2007 08:11 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Tena Offline
Novi korisnik
*

Posts: 42
Joined: May 2007
Reputation: 1
Post: #14
RE: za kompjuter
Ne znam da li s ovim tražim previše Confused ...
Samo želim znati da li je ona konfiguracija što sam napisala dobra za puno gigabajta glazbe, za poveće programe poput Photoshopa?
I da li ipak smatrate da je najbolje napisati konfiguraciju, odnjeti u primjer radi Vemil i tako rješiti "problem" ? Jer ono da na već postojeću konfiguraciju ja njih pitam da nešta promjene, to mi baš i nije nešta...

Come to the dark side....we have cookies
(This post was last modified: 08-07-2007 01:57 PM by Tena.)
08-07-2007 01:50 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
d@d Offline
Forumaš
***

Posts: 548
Joined: May 2006
Reputation: 9
Post: #15
RE: za kompjuter
Za tu namjenu i previše...to je pristojna konfiguracija jedino ako hoćeš uzmi malo veći disk i bržu memoriju (od 800MHz)

http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
08-07-2007 02:05 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Leviathan Offline
Forumaš
***

Posts: 313
Joined: Feb 2006
Reputation: 0
Post: #16
RE: za kompjuter
d@d Wrote:uzmi bržu memoriju (od 800MHz)

koštat će te 20ak kuna više a velika je razlika u performansama
08-07-2007 02:34 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)