Tutorijali.Net forum

Full Version: kako napravit ovo u dreamweaveru ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
pozzz. trebo bi preko dreamweavera napraviti slicnu ovakvu stranicu
http://www.ultrasonline.com

nezelim joomlu nikakvu...

dali je moguce da preko dreamweavera napravim login, forget password. register... ? tj da isprogramiram to... onda trebo bi napraviti... da se moze slati poruka... savezi kao u ogame.... ali nesto jednostavnije bi uradio... kao na ovom ultras online...

thx
Dreamweaver je alat, software program, pravo pitanje bi bilo kako isprogramirati ovo u nekom programskom jeziku, al onda opet želiš li ti naučiti programirati ili želiš samo da ti netko besplatno obavi zadatak?
Bez programiranja u svakom slučaju nemožeš ovo ni ostvariti jedino kao što kolega kaže da ti netko napravi stranicu, pusti zasada dreamweaver za takve stvari sve što ti treba je text editor kao što je notepad ili gedit... U dreamweaver sigurno da možeš napraviti sučelje sveoje web stranice ali bez php, asp ili sličnih tehnnologija nemožeš. Počmi odavde http://www.w3schools.com/ pa polako eventualno za par mjeseci (jako optimistično ako ništa neznaš) ćeš imati gotovu web stranicu, također na ovoj stranici u sekciji izrada weba imaš sve ili bar većinu što ti treba da napraviš ovakvu stranicu.
ne mislim d a mi neko napravi stranicu... radi se o jednoj 3d igri . koju sam radio par mjeseci i isprogramiro sam ju... sad trebam web di cu imati login, register... i kad se neko registrira moze igrati igricu online.. radi se o igri da svi ljudi idu na jedan moj server i igraju.... hvala za trud.
Znaš isprogramirati 3D igru a ne znaš isprogramirati login system. Nešto mi tu ne štima...
maa znam ja isprogramirat to... ali nisam znao dal mogu u dreamweaveru.. inace to sve radim u notepad++ pa zatzo pitam
Naravno da možeš, ali još jednom da znaš isprogramirati 3d igricu opet bi i to znao, nepravimo se sad mi prepotentni možda je to zaista tako kako kažeš pa jednostavan odgovor je DA.
zasto bi trebo znati. objasni ?
Prije svega iskusan programer nebi uopće pitao takve stvari po forumima već napravio neovisno o samom alatu jer je dreamweawer upravo to alat i ništa više pitaš jel moguće napraviti nešto u alatu koji je upravo za to namjenjen, napraviti 3d igricu nije jednostavan posao prije svega zahtjeva i znanja i iskustva i opširno poznavanje računalne grafike,..., da ne govorim o fizici i matematici koja je u taj posao uključena, pitnje u čemu si ti uopće "isprogramirao" tu igricu? pa moraš pitati kako napraviti jedan jednostavan login sistem.
boli mene ona stvar.. ja nisam iskusan programer. niti sam to ikada rekao u svome zivotu... ja nisam pitao kako napraviti login sistem... neznam o cemu ti trabunjas.
Pages: 1 2
Reference URL's