Tutorijali.Net forum

Full Version: Kada ce to???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Oj,

citao sam prije GODINU DANA da cete staviti novu verziju sajta i opet poceti
pisati tutorijale..,ali, medjutim, od toga nema NISTA!! Pa kada vi mislite opet poceti pisati tutove?

A kada sam prije jos bio upitao (imao sam drugo korisnicko ime , ali izgleda da je obrisano) Gogy je rekao da je obrisao acp..pa ono..cemu tutorijali.net ako ih nepisete?
Poštovani posjetielji i članovi Tutorijali.Net-a.

Tutorijali.Net trenutno održava jedino forum. No to će se promijeniti.

Nova verzija sajta je obrisana od strane mene zbog nedostakta motivacije, vremena zbog obaveza i loše organizacije.
Dobre vijesti su da sada na programiranju nove verzije stranice radimo dvojica, što ja automatski veća motivacija i ovaj puta smo dobro organizirani jer imamo Project Management System, subversion sistem, koristimo program za izradu dokumentacije i vrlo smo motivirani. Već su napravljeni neki glavni moduli za novi CMS i dizajn.

Deadline za dovršetak stranice i početak rada je oko početka 2010 godine, (prvi, drugi mjesec). Možda se čini daleko, ali morate znati da radimo potpuno novi, iz korjena novi CMS koji će biti povezan sa forumom.

Kada dovršimo taj CMS krećemo sa dodavanjem novih i kvalitetnijih tutorijala. Bit će tu još nekih novih opcija koje Vam za sada nećemo otkrivati. Uostalom, ako netko ima kakvih konkretnih prijedloga za implementaciju na site, slobodno recite.

Molimo Vas na razumjevanje i strpljenje.

Srdačan pozdrav,
Tutorijali.Net team
Nije to neki posao, al problem je ta odlučnost da se sjedne i odradi.
Ako neki izmisli lijek protiv lijenosti nek' mi se obrati.

Koliko sam puta obećao da ću uraditi i uvijek nešto drugo me syebe. Et ako bude postojalo motivacije rado bih se pridruzio radovima.
Vjeruj mi, pravi cms JE posao... i to ne mali. Ali sad radimo svaki dan već više od tjedan dana. Imamo već 6 modula isprogramiranih.
Evo i mene nakon dosta vremena na tutorijali.net. Jos nije gotovo? o.O

Znam da sam prije bio, noob kako bi neki rekli. Od tada sam dosta toga naucio o svemu u web dizajnu. A moj pocetak je bio tutorijali.net. Sada vam zelim vratiti vasu uslugu tako sto vam nudim pomoc u izradi cms-a i dizajna te pisanju tutorijala. Nadam se da ce tutorijali.net uskoro postati ne samo pocetak, nego i nesto vise u pomaganja ucenja svega sto je potrebno =). Pozdrav,
zero.
ja ne mogu docekat da to pocne :)
hocu da bude vise interakcije izmedju posjetioca, kao sto je ovaj forum bio prije 3 godine aktivan da i novi tut.net bude jos intrAktivniji He he
Jbt kad se sjetim,sto kolega Kerber kaze He he prije 3 godine He he dodjem ovamo a ono forum pun novih tema He he
A sad tesko =/ al hajd' ko ceka taj doceka xD
Pozdrav ljudi i hvala Vam na strpljenju. Eto da Vas malo obavijestim kako napredujemo:

Bilo je puno obaveza i svega, ali sad vam iskreno kažem da radimo na CMS-u već 2 mjeseca (s pauzama kad smo na moru bili). Imamo jako dobrih ideja a i realizacija će biti na nivou. Dizajn je gotov, složen je HTML/CSS za sve normalne browsere sad još moram zasebno CSS za IE6. Zatim slijedi front-end programiranje CMS-a i neke tehničke sitnice.
Još jedna dobra vijest je da nam se nakon 3 godine vratio jedan od prvih članova koji je pisao Photoshop tutorijale a to je M3lkor.

@zero: drago nam je da si se vratio, i hvala ti na ponuđenoj pomoći. Kao što smo rekli, dizajn je gotov tako da nam tu ne treba pomoć, a i za CMS nam nije potreba pomoć, to smo se dobro organizirali kolega Schmrz i ja.
Svi koji nude pomoć u obliku pisanja tutorijala (a i bilo kakvom drugom obliku) su dobrodošli. Ako Vam je dosadno, napišite pokoji kvalitetan tutorijal imat će priliku ugledati svjetlo dana na novoj, osvježenoj i kvalitetnijoj Tutorijali.Net v2 stranici.

Ukoliko imate kakvih pitanja slobodno pitajte...

Lijep pozdrav svima,
Tutorijali.Net team
Hoce li biti ubaceno novih kategorija tutorijala?
Prema mojem misljenju vise nego petrebni su SEO tutorijali... Barem sto se tice web dizajna. Koliko sam vidi dobrih stranica, a o SEO nisu ni culi :(.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's