Tutorijali.Net forum

Full Version: Odgovarajući format filma
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
nedavno sam napravila jedan film u dva dijela, svaki dio ima pola sata.
sve sam to montirala u sony vegasu i snimila u avi formatu jer mi je u tom
formatu najbolja kvaliteta. u drugim formatima je kvaliteta negledljiva -.-,
posto je i sam materijal bio, recimo, solidne kvalitete.
problem je sto jedan dio tog filma sada ima 6 i nesto gb, po meni, previse.
u mp4 formatu ima nekih 130 mb, ali je kvaliteta znatno losija... postoji li
nacin da sacuvam kvalitetu filma, a smanjim velicinu?

hvala unaprijed :)
Mozes stavitit u zip =)

Koliko znam, to nije moguce. Upravo ta kvaliteta je uvjet velicini i obratno. Kao da u photoshopu zelis povecati sliku par put vise od originala, a da sacuvas kvalitetu -.-'. Logicni zakljucujuci - ne.
aha.. nije moguce. dobro, sad mi je ionako svejedno. neg eto, nadala sam se da ipak postoji neko rjesenje =)
Ista kvalitetea , manji pinterbet promer nije moguča, ali isti promrt s majin brandwitom, je j4dnakas, ¨¨¨¨¨Evo , javite se s obzirim na najvišr brandviz ¨¨
oriobilly Wrote:Ista kvalitetea , manji pinterbet promer nije moguča, ali isti promrt s majin brandwitom, je j4dnakas, ¨¨¨¨¨Evo , javite se s obzirim na najvišr brandviz ¨¨

Whoa. Koji je ovo jezik :P
Pogledaj vrijeme u koje je pisan post. Happy
Kako sam uspio primjetiti na forumu oriobilly je u alkoholiziranom stanju ako pise ovakve postove. Happy
Pozdrav,
Možda niste primjetili, ali ovaj post nije moj.Evo nakon nekog vremena sam ponovo ovdje.Ovaj forum je jedan od rijetkih i Len0 me ogovara, naime 3 mjeseca sam se ljećio u barokomori u Puli, i svi postovi ako ih je bilo nisu bili moji.Vrijeme posta odgovara, kakao sam ja naučio u "alhoholiziranom" stanju pisati postove, ali i ako sam bio malo popio stojim iza svake svoje riječi, osim onoga šro sam napisao, mislim puž-u, na čemu sam mu se ispričao.
Ovaj forum je jedan od rijetkih koji dozvoljava postove koji možda odstupaju od teme foruma , ali ako je tema vruča, izvolite, samo pišite.Ne mislim na uvrede ili provokacije na forumu, ali mislim opčenito.U ovih 3 godine koliko sam član ovog foruma , na žalost jednom sam ponudiom administratoru svoje članstvo na raspolaganje, u alhoholizairanom stanju i na svu sreču nije to prihvatio.Ovdje sam naučio sve što znam o Flashu, i bilo bi mi neopisivo drago da to mogu podjeliti s nekim. Ne znam što je onaj koji je pisao post 2x iznad htio reči, ali nije ni bitno. Nadisao sam se komprimiranog zraka i evo me ponovo ovdje, uskoro s novim pitanjima,ali mažda budem i od pomoči. Molim Vas postavljajte pitanja vezana za Flash, dabi vam moja malenkost uspila pomoči. Ovih dana sam pokušavao nešto prodati na Aukcije.hr .Ovo nije reklama nego sve proizvode koje nudim na : aukcije.hr za ćlanove ovog foruma odobravam 10% popusta. Možda netko nadje nešto za sebe ali potrebno je da me kontaktura na mail s korisničkim imenom ovog foruma.
Nije nešto, ali možda netko pronađe nešto za sebe, i bude mu od koristi, i na taj način mu pomognem., ako več nisam naučio ponešto o Flash-u. Sorry , opet se ja raspričao u sitne sate, ali imajte obzira, ipak me nije bilo dugo kod kuče..

Sretno.
Nek si ti nama nazad Namigivanje Kad bude v2 možda te angažiramo da napišeš koji flash tutorijal He he
Gogy Wrote:Nek si ti nama nazad Namigivanje Kad bude v2 možda te angažiramo da napišeš koji flash tutorijal He he
Evo me u sitne sate ali dobro ču pogledati post prije nego ga objavim.
Gospodinu koji je pitao oko veličine filma- odgovor.
Može se napraviti manja veličina filma uz istu kvalitetu, ali film mora biri u formatu .swf ili 3gp.
To se optet ne može prikazivati na svim uređajima !!!
Molim odgovor na čemu bi se to prikazivalo i link za video pa ti ja obradim u dobroj kvaliteti u nekoliko primjera, a ti odaberi što ti paše.

Dok sam pisao ovaj post zaboravio sam na koji sam još htio odgovoriti i pošto sam se vratio- naravno da moram biti u alhoholiziranom stanju. Uzimajuči u obzir vrijeme posta i sve relevantne činjenice - imajte obzira jer htio sam napisati svoju misao dok ju ovako pijan nisam zaboravio:-))
Nisam razumio Gogy-ev v2???
Što je to. Da se bacim na učenje ili je to nešto normalno.???
Pages: 1 2
Reference URL's