Tutorijali.Net forum

Full Version: Mixanje muzike
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Jeste li se kad bavili ovime? S tim mixanje ne mislim na ono grebanje po pločama nego baš ono, mixanje dvije pjesme, dodavanje zvukova ili čak muzika is ničega?

Koji su vam najbolji programi?

Meni je neusporedivo najjači Adobe Audition. Strahovito moćan program za editiranje muzike. A i možete sami vlastitu muziku napravit ak' nađete dobre loopove na internetu.
Baš sam nedavno nabavil auditon i nemogu se požalit. Za ozbiljno rađenje muzike ljudi koriste frutty loops, Garage Band, ima još par programa nemrem se sad baš sijetit točno imena.

Ja koristim audioton trenutno za zaj........, al s njim planiram radit zvukove za gumbe i razno razne gluposti na webu.
Za uzimanja raznih djelova pjesme: Audacity (ah jos jedan, ali meni drag audio editor), Creative WaveStudio (Original od zvucne kartice odlican isto)
Za mixanje i razne efekte: Traktor DJ Studio (predobar, s lijepim suceljom i s mali milion funkcija, kao da pred sobom imate virtualne DJ uređaje...)
Za stvaranje svoje muzike: FruityLoops (nisam ga skuzio pretjerano)

Eto, nisam sam radio svoje pjesme, nego sam radio mixeve (A to nije isto sto i remix! Remix je promijenjena pjesma, a mix je vise pjesma zajedno koje sviraju prvo prva pa druga pa treca pa opet druga ili jednostavno jedna iza druge do kraja, glavno je da izmedju pjesama nema prekida i velikih razlika u beats per minute - ilitiga ritmu. Za to je odlican Traktor DJ studio).
Evo decki da vam da prijedlog Skinite sa neta Atomix to je pre jeben program zatim si dajte truda i skinite skinse i te gluposti sa neta sa skinsima dobivate vise mogucnosti oko lopa i malo drukcije funkcije program je jednostavan.Probajte pa recite sta mislite.


Ugodno mixanje...
kako se koristi fruity loops???
evo ja sam probao Traktor DJ Studio,virtualDJ!
i kakvi su?
A šta reći po meni odlični programi naravno ova dva koja sam malo probao a ima ih hvala Bogu na tone na netu tako da neznam kakvi su ostali!
ovako ja ću vam reć kako najbolje napravit vašu muziku pošto su mi svi u kvartu neki reperi.
ovako idete u fl studio (frutty loops) napravie si melodiju snimite zvuk (vaše riječi) spojite melodiju i zvuk, i ako baš želite neke efekte -----> virtual dj 4.1 <-----
Jel se frutty loops kupuje ili se moze besplatno skinuti??
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's