Oglasi  
     
  Prijatelji  
     


 VIDEO TUTORIJALI

Pregledavanje nedovršenih AVI datoteka sa DivFIX-om


Sa ovim programom možete gledati nedovršene AVI datoteke, naprimjer kad ih skidate sa nekim P2P programom, i želite vidjeti kakva je ta datoteka i želite izbjeći iznenađenje kada se ona skine a nesviđa vam se zbog loše kvalitete videa (primjer) a već ste potrošili vrijeme i novac.

Ovaj program možete skinuti ovdje

Nakon skidanja i unzipanja datoteke prvo otvorite DivFix.exe.Kada se on otvori otvorite datoteku koju želite gledati. Uvijek napravite kopiju datoteke kad ju želite pogledati sa DivFixom da izbjegnete probleme oko downloada.Kada je datoteka otvorena kliknite na "Rebuild index" gumb u donjem lijevom kutu prozora. Sačekajte dok se postupak završi (što ovisi o datoteci).Kada postupak završi moći ćete vidjeti izvješće na desnom dijelu prozora na kojem će pisati broj grešaka i uspjeh programa da omogući otvaranje datoteke (što ovaj program zapravo radi, on će pokušati napraviti datoteku čitljivu bilo to zbog oštećenja datoteke ili zbog toga što je datoteka nepotpuna)

DivFix će napraviti popravljenu datoteku u istom folderu kao i datoteka koju je popravljao (ali će datoteka dobiti u imenu "DivFix. imedatoteke.avi") ako je uklučena opcija "keep original file".

Također, opcija "cut out bad parts" će izrezati iz datoteke loše dijelove te tako omogućiti da se ostatak datoteke može otvoriti, ali ti izrezani dijelovi neće se više moći vidjeti na reprodukciji._________________________

Autor ovog tutorijala: Leviathan

Copyright - Tutorijali.Net 2006 - 2012