Oglasi  
     
  Prijatelji  
     


Profesionalni tutorijali

Kao što možete vidjeti, na stranici Tutorijali.Net ima dosta materijala vezanih za web development koji vam mogu pomoći pohvatati osnove.

Međutim, ukoliko se želite ozbiljno baviti web developmentom i od toga zarađivati za život, moja preporuka vam je da uložite u svoje znanje i učite od profesionalaca koji se time bave skoro cijeli život jer stranica Tutorijali.Net je ipak produkt hobija i želje da ljudima približimo neke osnove.

Posjetite stranicu Code School i pogledajte što nude.
Tu možete naći zasebne tečajeve tipa CSS3, ili možete slijediti "putanju" koja će vas naučiti skoro sve vezano za npr. Javascript. Tako da ćete u toj Javascript "putanji" učiti o jQuery-u, Backbone.JS, Node.JS, Angular, Ember i slične tehnologije.

To su sve interaktivni video tutorijali sa prezentacijama i kvizovima tako da ćete učiti i paralelno raditi zadatke jer se tako najbolje uči.

Neke tutorijale je moguće besplatno isprobati, pa se možete upoznati kako stvar Code School funkcionira i da li vam se sviđa takav način. Inače, mjesečna članarina je 29$ ali ako misite da možete naučiti/poskidati sve materijale u mjesec dana, možete biti član samo mjesec dana sa pristupom svim materijalima koje ova stranica pruža i prekinuti pretplatu u bilo kojem trenutku.

Ako se želite ozbiljno baviti web developmentom morat ćete uložiti ili svoje vrijeme tražeći razne tutorijale upitne kvalitete ili svoj novac. Ja smatram da je 29$ i nije tako velika cifra za silno znanje koje možete dobiti na ovoj stranici.
Copyright - Tutorijali.Net 2006 - 2012