Post Reply  Post Thread 
Zamrznut ekran
Author Message
Zackerman
Novi korisnik
*

Group: Registered
Status: Offline
Zamrznut ekran

Ljudi pomagajte. Usred posla ekran iz čista mira zamrzne, restartam računalo, ponovo počmem ali kako ide vrijeme tako sve češće. To mi sve dojadilo, uspio sam bitno skinuti sa računala. Uzmem instalacijski CD formatiram i krenem sa instalacijom, kad sam mislio da sam riješio sve probleme zamrzne mi se usred instalacije. Tako nekoliko puta ili za vrijeme formatiranja ili instalacije. Ja predpostavljam da je problem u matičnoj ploči odnosno u BIOS-u. Ako neko zna pomagajte.
Unaprijed hvala

10-04-2008 03:53 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy
____
*

Group: Webmaster
RE: Zamrznut ekran

Ja sam nedavno isti problem imao, tj. sličan (na windowsu mi se pojavljivo BSOD tj. Blue Screen Of Death, a Linux mi se zamrzavo). Izvadio sam jedan keks ram memorije koja je uzrokovala probleme i sad je sve ok.

Pravila foruma

eBooks Network - download besplatnih e-knjiga
10-04-2008 08:46 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
schmrz
_
*

Group: Team

Moze biti vise razloga za to (graficka karta, hard disk, memorija) tako da bi to trebao odnijeti nekome tko ima iskustva sa takvim slucajima jer sumnjam da ti moze neko preko interneta pomoci u rijesavanju tog problema jer je fizicki pristup kompjuteru neophodan za rijesavanje takvog problema... :)

I have no drinking problems...
I drink....
Get drunk...
Fall down...
NO PROBLEM
10-04-2008 11:01 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kerber
_
*

Group: Team

_SchmRz_ Wrote:
Moze biti vise razloga za to (graficka karta, hard disk, memorija) tako da bi to trebao odnijeti nekome tko ima iskustva sa takvim slucajima jer sumnjam da ti moze neko preko interneta pomoci u rijesavanju tog problema jer je fizicki pristup kompjuteru neophodan za rijesavanje takvog problema... :)

Slažem se...pokušaj i ovo sa RAMom kod moje rodice se restartovao nakon nekog vremena i tako stalno a to je zato što sam ubacio neki ram koji nije striktno podržan od matične i ostale konfiguracije...

Kod mene poplavi slika nakon dužeg rada računara (3 dana rada) i onda restartujem i sve ok, ako nisam spasio radove onda ga hebi He he

Frki.org & 3Deset.com
Bayern Balkan zajednica

Pravila foruma - pročitajte prije nego pitate

This post was last modified: 12-04-2008 01:43 AM by Kerber.

12-04-2008 01:42 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: