Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
trojanac
Author Message
Palm Visor
Redoviti posjetitelj
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: trojanac

I kod mene je pored svih zastita koje imam u zadnja 4 dana-do prekjuce,stalno se pojavljivao neki rasoutou.exe ,ja ga uklonim sa Ad Aware(kad se on pojavi-obavezno mi pukne konekcija),pojavljivao se tako cetiri dana svakih 15 min.Nisam znao sta vise da radim,i u "Start" pa"Run" ukucam;"Regedit".Znam da tamo ne treba mnogo cackati,ali ja u "Find" ukucam pomenutog akrepa i kad mi se pojavio na par mjesta u fajlovima,samo na "Remove".I stvarno da kucnem u drvo vise me ne zeza!Samo kod tebe se kazes ne moze ukloniti rucno?Eh,ne znam kako da ga uklonis?Ako ti mogu pomoci ne ostavljaj svoju sifru na onoj konekciji(da ti zapamti),nego je ti uvijek ukucavaj kad treba da se konektujes.Da ga ja ne mogu ukloniti ja bih isto uradio Format(Ovo te ne nagovaram,nego je moje licno misljenje).

03-11-2007 01:54 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
struja13
Redoviti posjetitelj
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: trojanac

Pa dobro sifru sa konekcije ne moze tek tako uzeti,ali ostale sifre moze....A formatiranje diska ne doalzi u obzir.Znaci kada bi svaki puta ja formatiro disk kada nisam mogao izbrisati virus HDD bi vec pregorio.Vjerojatno se rucno nece pobrisati jer koristi poveznice...Ali to se lako ukloni...A ima i dr mogucnosti...

03-11-2007 12:02 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: