Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ubacivanje efekata ili teksta na uradjenu animaciju
Author Message
ChuppaChups Offline
Novi korisnik
*

Posts: 45
Joined: Mar 2008
Reputation: -4
Post: #1
ubacivanje efekata ili teksta na uradjenu animaciju
kao ssto sam naslov govori znaci kad uzmem neku napravljenu animaciju , uzmem open with imageready i sad kad ocu da dodam npr. 1 slovo na taj layer i njega samo stavim vidljivog u tome frameu on opet stavi to slovo na sve frameove , znal neko kako cu napisat ness a da bude samo na tome layeru na kojem sam napiso
20-03-2008 06:22 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
hurmash1ca Offline
Forum policeman
*

Posts: 516
Joined: Jun 2006
Reputation: 9
Post: #2
RE: ubacivanje efekata ili teksta na uradjenu animaciju
Pa stavis na prvi frame to slovo, iskljucis vidljivost (oko), odes na frame u kojem zelis da ti se pokaze i u njemu ukljucis vidljivost.

RTFM!
20-03-2008 07:17 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ChuppaChups Offline
Novi korisnik
*

Posts: 45
Joined: Mar 2008
Reputation: -4
Post: #3
RE: ubacivanje efekata ili teksta na uradjenu animaciju
pa nemoze to ti i govorim , ali samo da napomenem jer izgleda nisi dobro procito ,tu animaciju ja nisam napravio nego sam tekst dodajem , probaj s bilokojom et vices
20-03-2008 11:38 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
hurmash1ca Offline
Forum policeman
*

Posts: 516
Joined: Jun 2006
Reputation: 9
Post: #4
RE: ubacivanje efekata ili teksta na uradjenu animaciju
Skonto sam ja tebe da nisi ti animaciju napravio. Procedura je ovakva kakvu sam gore naveo. Ali vecinu fajlova PS/IR otvara kao jedno-framne tako da neces moci nista uciniti, odnosno vidjet ces sliku kao da ima samo jedan frame. Fireworks je vec druga prica, u njemu je sve to mnogo lakse.

RTFM!
20-03-2008 11:54 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ChuppaChups Offline
Novi korisnik
*

Posts: 45
Joined: Mar 2008
Reputation: -4
Post: #5
RE: ubacivanje efekata ili teksta na uradjenu animaciju
ali kad otvorim sa imageradyiom ima onliko tacko koliko slika sadrzi
21-03-2008 12:00 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
hurmash1ca Offline
Forum policeman
*

Posts: 516
Joined: Jun 2006
Reputation: 9
Post: #6
RE: ubacivanje efekata ili teksta na uradjenu animaciju
ChuppaChups Wrote:ali kad otvorim sa imageradyiom ima onliko tacko koliko slika sadrzi

Prebaci u RGB mode.

RTFM!
21-03-2008 02:07 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
ChuppaChups Offline
Novi korisnik
*

Posts: 45
Joined: Mar 2008
Reputation: -4
Post: #7
RE: ubacivanje efekata ili teksta na uradjenu animaciju
ma nema veze onda cu raditi u fireworksu imam i njega i kako cu prebacit u RBG mod i stacemi to pomoci?
(This post was last modified: 21-03-2008 01:46 PM by ChuppaChups.)
21-03-2008 01:40 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
hurmash1ca Offline
Forum policeman
*

Posts: 516
Joined: Jun 2006
Reputation: 9
Post: #8
RE: ubacivanje efekata ili teksta na uradjenu animaciju
Prebacis preko Image > Mode > RGB. Pomoci ce ti tako sto ces biti u mogucnosti staviti jos jedan layer.

RTFM!
21-03-2008 02:51 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)