Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stampac nece da se upali!
Author Message
stefo Offline
Forumaš
***

Posts: 443
Joined: Jun 2006
Reputation: 3
Post: #1
Stampac nece da se upali!
Treba mi pomoc.
Stampac nece da mi se upali.
Ustekan je u struju i u komp,ali nece.
Kad stavim dokument da se stampa stavi ga na cekanje i gotovo nista vise.
Ako neko zna,bio bih zahvalan.

Kako kokoshka abortira? Snese jaje na beton.

http://www.stefosimple.co.nr - nekad bilo, sad se spominjalo :(
29-12-2007 12:37 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
shock Offline
Novi korisnik
*

Posts: 64
Joined: May 2006
Reputation: 0
Post: #2
RE: Stampac nece da se upali!
Prvo provjeri da nije pauziran, nakon toga pokušaj reinstalirati njegove drajvere, i još nešto što je meni pomoglo u takvoj situaciji, u Device manageru deinstaliraj LPT port (ako ti je printer spojen na njega), i restartaj računar, nakon boota Win će taj port instalirati ponovo i onda ponovo drajveri od printera.
29-12-2007 03:03 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
stefo Offline
Forumaš
***

Posts: 443
Joined: Jun 2006
Reputation: 3
Post: #3
RE: Stampac nece da se upali!
Nije nista od toga bilo.
Ja imam USB za stampac,pa onu "kutiju" s utikacem za struju i stampac.
"Kutija"(ne znam kako se zove to) je bila spojena sa stampacem ali nije bila
spojena s kablom koji je povezuje u struju.
Hvala ipak

Kako kokoshka abortira? Snese jaje na beton.

http://www.stefosimple.co.nr - nekad bilo, sad se spominjalo :(
29-12-2007 03:16 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
hamferus Offline
Forumaš
***

Posts: 350
Joined: Jun 2006
Reputation: 8
Post: #4
RE: Stampac nece da se upali!
"kutija" ti se zove ispravljač, a printer je imal struje jer ju je dobival kroz usb kabl ali ne dovoljno da radi punom snagom.

PHOTO - http://www.hamferus.com
VIDEO - http://www.metacafe.com/f/channels/hamferus/
RC WORLD - http://rcfanatic.blogspot.com
FLASH TUTORIJALI - http://blog.hamferus.com
(This post was last modified: 30-12-2007 12:12 AM by hamferus.)
30-12-2007 12:11 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
The Spinner Offline
Novi korisnik
*

Posts: 1
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #5
RE: Stampac nece da se upali!
hamferus Wrote:"kutija" ti se zove ispravljač, a printer je imal struje jer ju je dobival kroz usb kabl ali ne dovoljno da radi punom snagom.

Kutija se zove AC/DC adapter.
Printer ne "vuche" struju preko USB kabla.
29-08-2008 10:34 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
hurmash1ca Offline
Forum policeman
*

Posts: 516
Joined: Jun 2006
Reputation: 9
Post: #6
RE: Stampac nece da se upali!
Kasnis 8 mjeseci.

RTFM!
29-08-2008 10:49 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)