Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kopiranje DVD-a na HD
Author Message
naftaš Offline
Redoviti posjetitelj
**

Posts: 212
Joined: May 2006
Reputation: 0
Post: #11
RE: Kopiranje DVD-a na HD
hurmash1ca Wrote:uzmi DVD shrink pa ti onda mogu sve objasniti :)

Mislim da sam skužio, al ja onda taj film mogu gledati samo sa shrinkom ili....?!
Kak da film bude onak ko "original", da ga mogu pogledati i sa npr......media playerom!?

Namigivanje

http://www.dugout-online.com/index.php?pg=home
14-01-2007 06:24 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy Offline
____
*

Posts: 2,379
Joined: Feb 2006
Post: #12
RE: Kopiranje DVD-a na HD
Pa preko Shrinka se i prži tako da bude kao original...

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |
14-01-2007 07:28 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
naftaš Offline
Redoviti posjetitelj
**

Posts: 212
Joined: May 2006
Reputation: 0
Post: #13
RE: Kopiranje DVD-a na HD
Gogy Wrote:Pa preko Shrinka se i prži tako da bude kao original...

Mislim ako trenutno nemam prazan DVD, pa da ga prebacim na komp?

Pa i preko nere bude kao orginal.....

http://www.dugout-online.com/index.php?pg=home
14-01-2007 08:27 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
hurmash1ca Offline
Forum policeman
*

Posts: 516
Joined: Jun 2006
Reputation: 9
Post: #14
RE: Kopiranje DVD-a na HD
da, preko shrinka prebacis prvo na disk... prvo ide analiziranje original filma, gdje shrink analizira dodatke, subtitle i jezike (tu odredjujes kompresiju!) koji imaju na DVD-u (koje hoces da ostavis). kada to odredis onda slijedi dekripcija i odredjujes u koji folder idu file-ovi sa DVD-a koje si odlucio ostaviti (kod analize) i tu se spremaju na disk. ako nemas dvd-a, onda iskljuci shrink nakon dekripcije na disk. ako imas, shrink ce automatski traziti disk na koji ce prziti.

p.s. kompresiju moras raditi jer original DVD-ovi imaj 6.9 GB kapaciteta, a ovi koje mozes kupiti u marketima imaju 4.7GB.

RTFM!
14-01-2007 09:09 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
juraic Offline
Novi korisnik
*

Posts: 10
Joined: Aug 2006
Reputation: 0
Post: #15
RE: Kopiranje DVD-a na HD
Uzmi si Clone DVD. Ja ga koristim, dosta je jednostavan a za uklanjanje zaštite AnyDVD tako neka koji skida sve zaštite. Barem tako mislim.
15-01-2007 12:40 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Leviathan Offline
Forumaš
***

Posts: 313
Joined: Feb 2006
Reputation: 0
Post: #16
RE: Kopiranje DVD-a na HD
http://www.tutorijali.net/video/dvd_backup1

http://www.tutorijali.net/video/dvd_backup2

a stoji mu odgovor pred nosomCcc
16-01-2007 02:54 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
naftaš Offline
Redoviti posjetitelj
**

Posts: 212
Joined: May 2006
Reputation: 0
Post: #17
RE: Kopiranje DVD-a na HD
Leviathan Wrote:http://www.tutorijali.net/video/dvd_backup1

http://www.tutorijali.net/video/dvd_backup2

a stoji mu odgovor pred nosomCcc

Vidio sam to, pratim ja vas!
Namigivanje
Kod toga mi se ne sviđa da postupak traje jakooooo dugo, pa sam mislio da ima neki brži način da se film prebaci na hard?

http://www.dugout-online.com/index.php?pg=home
16-01-2007 08:03 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
_Net_Evil_ Offline
Redoviti posjetitelj
**

Posts: 83
Joined: Jan 2007
Reputation: 0
Post: #18
RE: Kopiranje DVD-a na HD
HEH, KAO PRVO U FILMOVIMA TI STOJI AUDIO_TS I VIDEO_TS, NARAVNO AUDIO_TS TI JE UVIJEK PRAZAN JER JE AUDIO_TS ZAPRAVO U VIDEO_TS FAJLU. E SADA TI PITAS KAKO SE NEMOZE PREBACITI FILMOVI SA COPY-PASTE NA "HARD", TO SE MOGLO PRIJE DOK NISU IMALI ZASTITU.
DA NASTAVIM, UGLAVNOM SADA KADA TI KUPIS FILM IZ TRAFIKE DIGNES IZ KNJIZNICE A PO GOTOVO KADA GA DIGNES IZ VIDEO KLUBA IMAT CE ZASTITU.NARAVNO TU ZASTITU JE MOGAO PROBIJATI "DVD SHRINK" I "DVD DECRYPTER-OM", ALI SADA KADA SU U OVIM NOVIM FILMOVIMA IZ 2006 IZASLA NOVA ZASTITA SONY ARCOSS TO MOZES VIDIT NA DVD-U KADA GA DIGNES,A USKORO CES JA MISLIM TO VIDJETI I NA AUDIO DVD-CD-OVIMA TJ.MEDU GLAZBOM, ZNACI ONDA SE FILM NE MOZE NITI SHRINKATI NITI MOZE SA DECRYPTEROM- IMA NEKA ŠEMA ALI JE JAKO DUGA, PA PREMA TOME POTRAZIS NA NETU "DVD CLONE" ILI MOZE I ONAJ PROGRAMCIC KOJI TI MORA UVIJEK BITI UKLJUCEN "DVD Region+CSS" I ONDA U TOM PROGRAMU OBRADIS FILM, AKO TI SLUCAJNO NE BUDE ISLO OBRATI SE OVDJE.
17-01-2007 02:48 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
hurmash1ca Offline
Forum policeman
*

Posts: 516
Joined: Jun 2006
Reputation: 9
Post: #19
RE: Kopiranje DVD-a na HD
caps off, nismo slijepi.

RTFM!
17-01-2007 05:29 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
naftaš Offline
Redoviti posjetitelj
**

Posts: 212
Joined: May 2006
Reputation: 0
Post: #20
RE: Kopiranje DVD-a na HD
_Net_Evil_ Wrote:HEH, KAO PRVO U FILMOVIMA TI STOJI AUDIO_TS I VIDEO_TS, NARAVNO AUDIO_TS TI JE UVIJEK PRAZAN JER JE AUDIO_TS ZAPRAVO U VIDEO_TS FAJLU. E SADA TI PITAS KAKO SE NEMOZE PREBACITI FILMOVI SA COPY-PASTE NA "HARD", TO SE MOGLO PRIJE DOK NISU IMALI ZASTITU.
DA NASTAVIM, UGLAVNOM SADA KADA TI KUPIS FILM IZ TRAFIKE DIGNES IZ KNJIZNICE A PO GOTOVO KADA GA DIGNES IZ VIDEO KLUBA IMAT CE ZASTITU.NARAVNO TU ZASTITU JE MOGAO PROBIJATI "DVD SHRINK" I "DVD DECRYPTER-OM", ALI SADA KADA SU U OVIM NOVIM FILMOVIMA IZ 2006 IZASLA NOVA ZASTITA SONY ARCOSS TO MOZES VIDIT NA DVD-U KADA GA DIGNES,A USKORO CES JA MISLIM TO VIDJETI I NA AUDIO DVD-CD-OVIMA TJ.MEDU GLAZBOM, ZNACI ONDA SE FILM NE MOZE NITI SHRINKATI NITI MOZE SA DECRYPTEROM- IMA NEKA ŠEMA ALI JE JAKO DUGA, PA PREMA TOME POTRAZIS NA NETU "DVD CLONE" ILI MOZE I ONAJ PROGRAMCIC KOJI TI MORA UVIJEK BITI UKLJUCEN "DVD Region+CSS" I ONDA U TOM PROGRAMU OBRADIS FILM, AKO TI SLUCAJNO NE BUDE ISLO OBRATI SE OVDJE.


TNX!

ČEMU CAPS LOCK?
KUŽIM JA BEZ OBZIRA NA SLOVA!
Namigivanje

http://www.dugout-online.com/index.php?pg=home
17-01-2007 08:07 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)