Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
overclok hp dc 7100?
Author Message
anel_juve Offline
Novi korisnik
*

Posts: 4
Joined: Oct 2010
Reputation: 0
Post: #1
overclok hp dc 7100?
zdravo drugari
pokusavao sam odraditi overklok na intel pentium 4 530 (HT)
skinuo sam zaista brdo programa ali ne ide
everest mi za naziv maticne ploce daje HP Compaq dc 7100 ..

dali ga je moguce oc i na koji nacin

hvala unapred
17-10-2010 07:28 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kecko Offline
Forumaš
***

Posts: 645
Joined: Nov 2009
Reputation: 20
Post: #2
RE: overclok hp dc 7100?
ne preporučam oc, a mislim da i nije moguće...
18-10-2010 09:19 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
anel_juve Offline
Novi korisnik
*

Posts: 4
Joined: Oct 2010
Reputation: 0
Post: #3
RE: overclok hp dc 7100?
uredu

hvala
20-10-2010 07:15 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)