Ja na svojoj grafičkoj imam tri izlaza:
1.vga(koji izgleda ko od monitora)
2.vga ali chinch
3. digital vga(za njega treba nastavk koji se obično dobije s karticom da se može spojit monitor)
U moja oba slučaja Glavni monitor mi je spojen na vga(1.) dok doma drugi monitor imam spojen na digital vga(3.) izlaz. Na pisti digital vga izlaz mi je spojen na spliter koji šalje signale:
-1. meni kao drugi ekran
-2. sucu na bini da vidi rezultate tokom vožnje
-3. u drugi spliter koji se nalazi u boksu i iz njega slika može ić na još tri monitora koja se nalaze u boksu(mi nažalost imamo samo jedan, al kupit će se još dva prije ili kasnije)
E sad kako da radi drugi monitor:
Desni klik na desktop/PROPERTIES/SETTINGS/ onda označi monitor br 2 mišem i nađi i označi polje EXTEND MY WINDOWS DESKTOP ON THIS MONITOR klikni apply i porihtaj si rezoluciju na 2. monitoru i klikni ok.
Ja imam običnu xp pozadinu i doslovno cijeli ekran ispunjen ikonicama nekad me drži tak razabacana faza a nekad je sve uredno, nema niti jedne ikonice na desktopu, dock bar, windows blinds, sve lijepo ušminkano... Nekako se ugodnije osjećam kad je razbacano
Ja imam običnu xp pozadinu i doslovno cijeli ekran ispunjen ikonicama nekad me drži tak razabacana faza a nekad je sve uredno, nema niti jedne ikonice na desktopu, dock bar, windows blinds, sve lijepo ušminkano... Nekako se ugodnije osjećam kad je razbacano
Tak je i kod mene samo ja imam onu istu sliku(odprrije) u pozadini jer mi je ugodna za oči a i starci su se privikli.
Hm..Pa i ja sam imao problema sa time...A sada imam dosta foldera tipa;programiranje,izrada weba,sigurnost...te mi je tako rad puno brži i preglednij...