Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pucanje veze
Author Message
hurmash1ca Offline
Forum policeman
*

Pucanje veze
Imam bihnet adsl, i redovno mi se prekida internet veza. nekih 5 minuta prije pucanja veze pojavi se ovaj prozor:
http://www.slibe.com/image/60e2baa9-Sliber/
ako kliknem na Don't Send, veza pukne odmah, a ako ne kliknem nista, onda pukne za 5 minuta. stvarno me zivcira, pogotovo u sredini veceg downloada. Hmmm
jel se nekom ovo prije desavalo ? virus ? Confused

RTFM!
06-03-2007 08:58 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy Offline
____
*

RE: Pucanje veze
Hmm... not sure ali probaj skinit netapi32.dll i dignit win u sistemskom načinu i prekopirat taj originalni sa novim skinutim...

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
06-03-2007 09:08 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Leviathan Offline
Forumaš

vrsta virusa koji se obično pokupi na igranju igrica na internetu (multiplayer) kao što su UT, doom, w3, itd
imam to i ja. samo meni puca veza kad igram igrice na taj način a ne kad ih ne igram....
06-03-2007 10:13 PM
hurmash1ca Offline
Forum policeman
*

cudno je sto se to desava samo dok sam na Internet Zoni, a nikad ne puca na taj nacin na Free Zoni ( internet unutar bihnetovih servera, ne racuna se u mjesecni racun za internet ).

RTFM!
07-03-2007 06:39 PM
Leviathan Offline
Forumaš

to se čudo širi sa korisnika na korisnika putem TCP portova (mislim). nije virus i nestaje kod restarta. rekao bih ti kao neka vrsta hackerskog upada.... samo automatiziranog
07-03-2007 11:10 PM
d@d Offline
Forumaš

S probao nazvat operatera i pitat u čemu je stvar He he

Kao što su kolege rekli, možda je neka vrsta hakerskog napada ili trojanca

http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
12-03-2007 10:26 AM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)