Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Providna slika
Author Message
Gogy Offline
____
*

RE: Providna slika
Dat ću ti jedan prijateljski savjet, ipak sam ja već malo duže u izradi web stranica... Pusti ti "plesanje slika", takve stvarčice nitko ne voli na web stranicama... (to će ti potvrdit većina ljudi s ovog foruma.

Ja ti preporučam da se ostaviš gotovih skripti, pogotovo ovih vezanih za javu... i da kreneš od učenja html-a i css-a.

Ono, nije da sad ja nešto pametujem al znam kak je najbolje počet s izradom web stranica. A sad tvoje je hoćeš li me poslušat...

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
25-01-2007 12:37 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
oriobilly Offline
Redoviti posjetitelj
**

Naravno da je svaka dobronamjerna kritika dobrodošla,ali je(barem sam tako mislio)da je zanimljivo kada se nešto miče na stranici ?!? pogotovo ako su skripte jednostavne i več napravljene .

HTML sam ponešto skužio ali CSS mi je neshvatljiv ima li kakve literature za ovo dvoje ??? Naravno na Hrvatskom !!!
25-01-2007 12:45 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
oriobilly Offline
Redoviti posjetitelj
**

I kako da stavim neku sliku koja se pokazuje u lijevom kvadratu kada objavim post ???
25-01-2007 12:46 AM
tutorial Offline
Redoviti posjetitelj
**

Tutorijale na hrvatskom imaš na http://www.tutorijali.net/css. Ak za ovu sliku misliš na avatar, to moraš otić u User CP i stavit si sliku koju hoćeš.
25-01-2007 08:40 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
oriobilly Offline
Redoviti posjetitelj
**

Hvala tutorial za za avatar,ali ovaj link ne radi -kaže da stranica ne postoji !!!
25-01-2007 07:44 PM
Gogy Offline
____
*

makni točku s kraja pa će radit...

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
25-01-2007 08:45 PM
tutorial Offline
Redoviti posjetitelj
**

Evo točnog linka: http://www.tutorijali.net/css .
26-01-2007 11:22 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)