|
Problemi sa snimanjem zvuka
|
| Author |
Message |
hurmash1ca
Forum policeman

Group: Team
Status:
|
RE: Problemi sa snimanjem zvuka
Ja ne kontam sta je on tako mudro rekao osim sto je quotao Len0-ov post, i digao temu staru skoro pola godine.
RTFM!
|
|
| 23-03-2008 02:26 AM |
|
 |
oriobilly
Redoviti posjetitelj

Group: Registered
Status:
|
Nisam čitao sve posteve , ali mi se svidjela zadnja rečenica!!!
...nikada ne misli da sve znaš...jer uvijek postoji netko tko zna više od tebe....
Nisam primjetio da je nekoga citirao ???
Divno je biti nekome nešto !!!
|
|
| 23-03-2008 02:36 AM |
|
 |
hurmash1ca
Forum policeman

Group: Team
Status:
|
...nikada ne misli da sve znaš...jer uvijek postoji netko tko zna više od tebe....
Ma to mu je sig bolan. 
Postovanom gospodinu arteru ide opomena za spam i uzdizanje starih tema.
RTFM!
|
|
| 23-03-2008 02:38 AM |
|
 |
Arter
Novi korisnik

Status:
|
Ma to mu je sig bolan. 
Postovanom gospodinu arteru ide opomena za spam i uzdizanje starih tema.
ono skuzajte svi...tamo sam ja bija jos neto napisao ispot odnoga sta sam quotao...ali neznam gdje je nestalo....... :confused:
i sta ovdje je zabranjeno dizati stare teme????? to prvi put cujem....to nisam opce znao...tek sad sam to prvi put vidija.....ono sta da recem.....skuzajte..... a to NIKAD NE MISLI DA SVE ZNAS........ to mi je sig......
P.S. ovdje mi nije bila nikakva namjera nekoga spamati
This post was last modified: 23-03-2008 03:33 PM by Arter.
|
|
| 23-03-2008 03:31 PM |
|
 |
Gogy
____

Group: Webmaster
Status:
|
Gledaj Arter, kad ideš pisati neki post u neki već postojeći topic gdje netko traži nekakvu pomoć, gledaj datum. Ako vidiš da je to već odavno postano onda je valjda logično da je taj netko problem riješio i nije se nikad više vratio na forum ili je riješio a nije nas obavijestio.
Dizanje starih tema nije zabranjeno kada su topici općeniti (kao npr. oni "Mixanje muzike", "Koju konfiguraciju imate") i slične općenite teme.
Pravila foruma
eBooks Network - download besplatnih e-knjiga
|
|
| 23-03-2008 03:42 PM |
|
 |
Arter
Novi korisnik

Status:
|
Gledaj Arter, kad ideš pisati neki post u neki već postojeći topic gdje netko traži nekakvu pomoć, gledaj datum. Ako vidiš da je to već odavno postano onda je valjda logično da je taj netko problem riješio i nije se nikad više vratio na forum ili je riješio a nije nas obavijestio.
Dizanje starih tema nije zabranjeno kada su topici općeniti (kao npr. oni "Mixanje muzike", "Koju konfiguraciju imate") i slične općenite teme.
oke...nema problema.....eto sad znam...inace na dosta foruma sam....cak na nekima i kao moderator....ali jos nigdi nisam vidija da zbog toga mogu opomenu....dobro da sad znam za u buduće.....btw neznam zasto hurmash1ca misli da je ono bija spam......?!?!?!?
|
|
| 23-03-2008 05:33 PM |
|
 |
Len0
Redoviti posjetitelj

Status:
|
Pa sta si mi htio reci ?
Malo bolje gledaj kada pises postove, jer vec si i u drugoj temi citirao nekoga a nista nisi napisao.
Spam!
Iako je Arter novi korisni !!! Rekao je najpametniju stvar koju usta mogu izreći,stoga rep++ iako je novi korisnik.Nekima je potrebno Stoljeće dok ne smisle nešto ovako pametno.
Mislio sam da se salis dok nisam procitao i tvoje ostale postove.
RTFM - Rich Text Format Manual
This post was last modified: 23-03-2008 06:03 PM by Len0.
|
|
| 23-03-2008 06:01 PM |
|
 |
Arter
Novi korisnik

Status:
|
Pa sta si mi htio reci ?
Malo bolje gledaj kada pises postove, jer vec si i u drugoj temi citirao nekoga a nista nisi napisao.
Spam!
Iako je Arter novi korisni !!! Rekao je najpametniju stvar koju usta mogu izreći,stoga rep++ iako je novi korisnik.Nekima je potrebno Stoljeće dok ne smisle nešto ovako pametno.
Mislio sam da se salis dok nisam procitao i tvoje ostale postove. 
ma di u kojoj?????
|
|
| 23-03-2008 07:07 PM |
|
 |
Gogy
____

Group: Webmaster
Status:
|
|
| 23-03-2008 07:54 PM |