Hvala Vam na Vasim odgovorima
Link koji mi je napisao M3Ikor ne mogu otvoriti jer sadrzi zbor BitDefender.
A evo sta se sve desavalo sa BitDefenderom.
Prvi put nakon preinstalacija operativnog sistema, uspjela sam da instaliram BitDefender ali uvjek mi je pokazivao sledece: WARNING: 1 ISSUE IS AFFECTING THE SECURITY STATUS OF THIS PC. Kada sam davala komandu: "fix that issue", pokazivalo je da BitDefender "is not activated", a kada bi kliknula "start button" da aktiviram BitDefender pojavljivao se Registration Wizard. Ali nisam se mogla registrirati sa mojim acauntom koji sam napravila prilikom prve instalacije, jer kad bih upisala moji Password i moj E-mail, pokazivalo je: BITDEFENDER ACTIVATION FAILED.
E sada prije koji dan primila sam "BitDefender Report Wizard", ovo se pojavilo iznenada usred rada na kompjuteru i u njemu je pisalo sledece:
BitDefender Security Service has encountered a critical error.
The application will be restarted with your agreement. We are sorry for the inconvenience, if the problem persists chek our online support web site:
http://www.bitdefender.com/help for more information ( koju ja naravno ne mogu da otvorim ).
Nakon toga je pisalo:
A bug report has been created and you can send it to BitDefender.
I nakon toga trazili su da im objasnim problem. Ja sam to i ucinila objasnila sam im problem i poslala, ali nisam nista dobila povratno.
I sada ne znam sta da radim.
A sto se tice onih pitanja koji mi je postavio M3Ikor dali se nalazim na Administrator accountu i dali je UAC isklucen to ne znam, jer ne znam kako da sve to proverim.
Nadam se da sam uspjela da Vam objasnim kakav problem imam.
Pozdravljam Vas u nadi da ce mi neko pomoci
Biljana
Also I hope that I managed to explain my problem.