Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem sa ophcrackom na windows visti
Author Message
VKmestar Offline
Novi korisnik
*

problem sa ophcrackom na windows visti
pa ovako, izgubio sam sifru na laptopu(ne pitajte kako), i nabavio sam ophcrack i to za bootanje sa cd-a

problem je u tome da kada pokrenem boot, sve je dobro dok ne dode do dijela kada bi mi trebao izbaciti sifru, pise da nema NThash(standardni ophcrack sadrzi te tabele), i da ih treba ubaciti, stvar je u tome da on pocinje nalaziti LMpassworde, a zatim prijede na NT, ali ja imam 3 acc na kompu admin, moj i guest koji je ugasen, i ni jedan nema LMpasswords, nego svi imaju NT,
pa se tako tabele mi ne ucitaju te se process ni ne pokrene koliko sam ja shvatio situaciju

pa me zanima imali ko koju ideju kako to rjesiti, zna li mozda ko nacin da to rjesim bez programa tipa ophcrack(cain&abel, ripper....)

i molim vas nemojte mi dolaziti sa idejama tipa, jako se potrudi mozda se sjetis pass-a (to je nemoguce), ili tipa nanovo instaliraj OS( jer cu se jos jako puno potruditi prije nego se upustim u taj podhvat)
05-01-2008 02:49 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
schmrz Offline
____
*

RE: problem sa ophcrackom na windows visti
Nadi neki drugi bootabilni cd poput MiniPE-a (ako si cuo za njega) na njemu imas alate za ponistavanje lozinke kod windows acc-ova

I have no drinking problems. I drink. Get drunk. Fall down. NO PROBLEM
Registered As Linux User #484215
Moj skromni blog
Savjet za buduće programere: ovdje
05-01-2008 04:04 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)