Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem sa memory stick-om
Author Message
Zackerman Offline
Novi korisnik
*

Problem sa memory stick-om
Imam USB stick "Transcand JF 130 / 1GB", na veče sam normalno radio s njim kod kuće i na njemu pohranio neke podatke. Ujutro sam taj isti stick ušteko na računalo na poslu (kao i masu puta do tada). Kad se trebao pokrenuti Windows je pokrenuo novu instalaciju drivera (kao da ga pokreće prvi puta). I sve OK sustav ga prepozna i pokrene ali unutra "tuga", u nazivu mapa "neki hieroglifi" u Word-ovim dokumentima također, ništa ne mogu pokrenuti. Pokušao sam u opcijama da mi Windovs provjeri eventualne greške i sam popravi, pa nakon toga defragmentaciju, ali ništa. Sad mi većinu mapa pokazuje kao nepoznate datoteke bez extenzije, a zauzetost prostora je onoliko koliko je bilo prije havarije. Pomozite, ima li uopće pomoći da povratim podatke sa stick-a jako su mi bitni
07-11-2007 12:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy Offline
____
*

RE: Problem sa memory stick-om
Pozdrav, dobrodošao na forum.

Najprije nam reci da li ti se taj problem javlja samo na tom kompjuteru na poslu ili su podaci oštećeni i kad uštekaš USB kod kuće?

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
07-11-2007 12:38 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Zackerman Offline
Novi korisnik
*

Javlja mi se na svakom kompjuteru, probao sam na 4-5, skenirao sa antivirusom, sve isto.
07-11-2007 12:55 PM
Gogy Offline
____
*

Ok. Nadajmo se da USB nije mehanički oštećen, nego da su samo podaci. To se još nekako da srediti. Pošto kažeš da ti ne radi ni doma, a doma možeš instalirat shareware programe "besplatno", pa ti preporučam da pokušaš spasiti podatke sa programom Pen Drive Data Recovery.

Ako ne uspiješ, nemoj gubiti nadu. Probat ćemo sa više programa. Pa ja sam sa formatirane particije uspio spasiti 80% svojih izgubljenih podataka.

Radar404 <- moj blog
07-11-2007 01:01 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Zackerman Offline
Novi korisnik
*

Nisam ništa uspio pošto je ovo shareware tako da mi ne dozvoljava spremiti nakon skeniranja. Možda postoji način i sa ovim a da ja ne znam. ili nešto drugo.
07-11-2007 01:50 PM
Gogy Offline
____
*

Zato sam ti i reko da možeš doma shareware instalirat (znaš na šta mislim valjda, ono što se ne smije He he).

Radar404 <- moj blog
07-11-2007 01:59 PM
Zackerman Offline
Novi korisnik
*

Molim te pojasni mi to malo evo ti moj e-mail, nisam ti se ja takvim stvarima služio do sada.
z.bosnjak[at]tel.net.ba
07-11-2007 02:29 PM
Gogy Offline
____
*

Poslano na mail Namigivanje

Radar404 <- moj blog
07-11-2007 03:01 PM
struja13 Offline
Redoviti posjetitelj
**

Nije transcand negoTranscend...Pa mislim da imas doživotnu garanciju na njega???(ja imam na svome)..Pa kod nekih stikova imas i kao neko dugme protiv citanja i zapisivanja...A ako nije to i jednostavno su ti podaci izbrisani probaj s programom BadCopy Pro..ja ga koristim kod takvih situacija i odlicno radi...i da..dobrodošao...
07-11-2007 04:43 PM
Zackerman Offline
Novi korisnik
*

Imaš li neki link na BadCopy? Znaš već na šta mislim, možeš poslat e-mailom imaš gore
07-11-2007 08:05 PM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)