![]() |
Pisanje tutorijala - Printable Version +- Tutorijali.Net forum (http://www.tutorijali.net/forum) +-- Forum: Stranica i forum (/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Suradnja (/forumdisplay.php?fid=34) +--- Thread: Pisanje tutorijala (/showthread.php?tid=256) Pages: 1 2 |
Pisanje tutorijala - Kerber - 05-01-2007 03:36 PM Evo javljam se za pisanje tutorijala: Ime i prezime: Faruk Garić Vještine: programiranje (pascal, c++, VB) Dodatno: Pišem neke početničke PHP skripte što znači da se i u to kužim. Što se tiče hardwera i instalacije samog također imam višegodišnje iskustvo. PHP i web desing se moze vidjeti kroz moju stranicu www.frki.org Hvala. RE: Pisanje tutorijala - DJ FRULA - 05-01-2007 03:47 PM OK, znam osobno da si dobar, al neznam baš hoće li Gogy, odmah te "zaposliti" ... Ipak si novi član (ovo nije kritika), malo još pomaži ljudima (poput mene oko FTP-a ![]() I po mom mišljenju bolje ti je kažeš što ti najbolje ide, jer ono što znaš najbolje o tome je najbolje pisat tutorijale, jer ako znaš nešto polovično nemožeš sa 100% sigurnošću pisat tutorijal. Još jednom kažem da si dobar za ovaj posao, al malo probij se sa svojim savjetima po forumu, dokaži Gogyu da si prava osoba za to ![]() RE: Pisanje tutorijala - Gogy - 05-01-2007 04:04 PM Dobio je "posao" ![]() RE: Pisanje tutorijala - DJ FRULA - 05-01-2007 04:06 PM DJ FRULA Wrote:OK, znam osobno da si dobar, al neznam baš hoće li Gogy, odmah te "zaposliti" ... ![]() ![]() ![]() E baš treba taj tutorijal ... Pozaboravljao sam dosta toga ![]() ![]() RE: Pisanje tutorijala - felix - 17-02-2007 11:55 PM hocemo i mi nauciti programirati :) RE: Pisanje tutorijala - Gogy - 18-02-2007 03:59 AM Bude bude... idu c++ tutorijali polagano... frki tj. kerber piše svakih dva-tri dana jedan... RE: Pisanje tutorijala - Kerber - 18-02-2007 06:04 PM Naravno ko god želi naučiti c++ (osnove) ili ono što ja znam neka se javi na msn: admin@frki.org RE: Pisanje tutorijala - Gogy - 18-02-2007 06:05 PM lli neka čita tutorijale koje frki, tj. kerber piše ![]() RE: Pisanje tutorijala - matowin59 - 01-01-2008 08:09 PM Gogy Wrote:Bude bude... idu c++ tutorijali polagano... frki tj. kerber piše svakih dva-tri dana jedan... Evo i ja se javljam pa pogledajte moju stranicu koju posvećujem osnovama osnova c++-a,dizajn još nije finalan jer radim u suradnji sa kolegom dizajnerom cije stranice sa mojim tutom ce biti za koji dan ili vise,zasad smao ja. Uglavnom hoću pomoći pravim početnicima kakav sam i ja bio a nigdje nisam pravi početak od temelja našao a net-u! Pokušat ću sva podrućja c++-a dotaknuti!Ponavljam -pisano za početnike!!! Stranica je : http://metrobroadband.metronet.hr/helena-drpic ...i kao što rekoh dizajn nije finalan a greske koje se mogu naci su rezultat nekad umora i nadam se ukazivanju na njih od čitatelja ili onih koji žele učiti!Pozdrav svima i sve najbolje za Novu 2008!!!!! RE: Pisanje tutorijala - Gogy - 01-01-2008 08:48 PM matowin59 Wrote:Evo i ja se javljam pa pogledajte moju stranicu koju posvećujem osnovama osnova c++-a,dizajn još nije finalan jer radim u suradnji sa kolegom dizajnerom cije stranice sa mojim tutom ce biti za koji dan ili vise,zasad smao ja. Uglavnom hoću pomoći pravim početnicima kakav sam i ja bio a nigdje nisam pravi početak od temelja našao a net-u! Nije mi baš jasan ovaj tvoj post. Najprije kažeš "Evo i ja se javljam...", a onda nam pokazuješ tutorijale na svojoj stranici ![]() |