Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preoblem pri boot-u win7
Author Message
danielvast Offline
Forumaš

Preoblem pri boot-u win7
Ok ljudi ovako nemogu nikako pokrenuti win na tradicionalan nacin dakle tu uplalis racunalo on se boot-a, kada upalim racunalo ono pokrene onaj pocetni splash screen od maticne ploce ono asus post zabibiče jednom i onda jos jednom i jos jednom dakle tri puta i ugasi se i ja tu nemogu nista pa sam pokusao bootat preko hiren boot cd-a idem na boot from disc i on ga buta kao da nista nije u krivu meni se cini da nesto nije ok sa boot loader-om ali opet nemogu u bios ucu a u windows mogu ?????? Hmmm

"When all else fails, read the manual."
08-05-2011 06:30 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy Offline
____
*

RE: Preoblem pri boot-u win7
Uzmi knjižicu (manual) od matične ploče i nađi šta ti piše kada se 3 puta čuje beep. Ja sam baš neki dan gledo svoju i piše šta je šta ali sam zaboravio.

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
08-05-2011 06:51 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
danielvast Offline
Forumaš

Arghhhh nemogu ga nigdje naci Ccc pa neznam nije mi logično u čemu je točno problem ako ovako windows radi normalno sto sam primjetio sada da mi se pojavilo ono Windows nije genuine da nije me mozda MS sabotirao ja izgleda nikako na zelenu granu sa njima He he

08-05-2011 07:16 PM
Gogy Offline
____
*

Pokušaj na netu nać pdf manual na netu. Ja imam sličan problem ali opet drugačiji. Meni ništa ne svira sve dok ne dođe do Windows login screena, kad dođe do toga počne pištat visoki C i neprestaje. Bez pauza, kontinuirano. Ali budući da mi ne počinje pištat rano kao kod tebe iza splash screena od matične, kod mene nije nikakav hardverski problem nego čini mi se nešto sa driverima da sam zabrljao. Vidiš, nisam se sjetio da bih mogao system restore napravit.

Ali ovo tvoje je nešto hardverski čim ti on odmah na početku pišti. Kažem, probaj pdf nać na netu za matičnu tvoju.

Radar404 <- moj blog
08-05-2011 08:00 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Tetrapak Offline
Redoviti posjetitelj
**

Ma nema Windows geniuine ništa s tim Happy
Evo ti kodovi za Asus (ali mislim da ti kodovi nisu za sve serije Asusa... koju ploču ti imaš?):
http://www.bioscentral.com/beepcodes/awardbeep.htm
Ovo tvoje mi izgleda kao video adapter error ili loša memorija.
Jesi li čačkao po hardware-u u zadnje vrijeme?
Ono što na brzinu možeš napraviti je izvaditi i ponovno namjestiti RAM (ako imaš 2 ili više kartica RAM-a probaj svaku pojedinačno, bez ostalih, a ako imaš samo jednu onda je probaj prebaciti u drugi utor, ili probaj sa novom karticom ako možeš doći do nje)... Zatim možeš provjeriti tipkovnicu, najbolje probaj sa nekom drugom. Treće što možeš je malo namještati video karticu... ako ne upali, probaj resetirati BIOS preko baterije ili jumpera.

@Gogy: provjeri temperature.

Evo vam program koji bi možda mogao pokazati nešto više: http://biosagentplus.com/?ref=616
(This post was last modified: 08-05-2011 08:44 PM by Tetrapak.)
08-05-2011 08:06 PM
Gogy Offline
____
*

Btw, ja sam evo sad pokušao otić na Windows i nema više pištanja. A prije toga sam 5 puta probo restartat i pištalo je uvijek.

Albert Einstein Wrote:Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.

Očito ova izjava Alberta Einsteina na vrijedi za Windowse Lol

Radar404 <- moj blog
08-05-2011 08:25 PM
danielvast Offline
Forumaš

E sad sve prolazi bez pistanja, izvadio sam CMOS bateriju i sad mogu uci u BIOS ali opet mogu uci u windows samo preko Hiren boot CD-a LOL Gogy slazem se He he

(This post was last modified: 08-05-2011 08:32 PM by danielvast.)
08-05-2011 08:31 PM
Tetrapak Offline
Redoviti posjetitelj
**

(08-05-2011 08:25 PM)Gogy Wrote:  Očito ova izjava Alberta Einsteina na vrijedi za Windowse Lol
Klap Haha.

Danielavast, probaj sad čačkat po postavkama u BIOS-u.
08-05-2011 09:00 PM
danielvast Offline
Forumaš

LoL ovo je bez pameti sada nemogu u ni bios uci pojavi se splash screen i samo ustopa ni lijevo ni desno ?????????

08-05-2011 09:03 PM
Tetrapak Offline
Redoviti posjetitelj
**

Eek ...onda opet reset... Hmmm
08-05-2011 09:13 PM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)