Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Povlačenje sadržaja
Author Message
zero Offline
Forumaš

RE: Povlačenje sadržaja
ajde umjesto echo $ret napisi:
print_f($ret);
Pa nam reci sto ti vraca za rezultat. Prije to je vracalo Array jer je tip varijable Array, a njezin sadrzaj ne mozes na taj nacin ispisivati s echo

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva!
07-07-2010 12:48 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Tetrapak Offline
Redoviti posjetitelj
**

Vraća:
Fatal error: Call to undefined function print_f() in D:\wamp\www\parsiranje.php on line 11

Kako se u php ubaci javascript kod?
(This post was last modified: 07-07-2010 01:37 PM by Tetrapak.)
07-07-2010 01:19 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
kecko Offline
Forumaš

print_r, ne printf :))
07-07-2010 02:51 PM
Tetrapak Offline
Redoviti posjetitelj
**

Vraća: Array ( )

a kad stavim:
print_r($ret)->plaintext;
vraća:
Array ( )
Notice: Trying to get property of non-object in D:\wamp\www\parsiranje.php on line 8
(This post was last modified: 07-07-2010 07:40 PM by Tetrapak.)
07-07-2010 07:22 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
zero Offline
Forumaš

Tetrapak Wrote:Vraća: Array ( )

a kad stavim:
print_r($ret)->plaintext;
vraća:
Array ( )
Notice: Trying to get property of non-object in D:\wamp\www\parsiranje.php on line 8

Ajme rekao si da bis htio nauciti neki programski jezik, samo uvijek zapnes na pocetku... Pa sada si uspio s pocetkom, instalirao si potreban program, a sada pocni doista uciti... Nije tesko, ali nemoj odmah ovako poceti s malo tezim problemom jer ces izgubiti volju. Nauci ponesto o tipovima varijabli, funkcijama, uglavnom osnovna znanja. Sada natrag na problem. Vraca ti samo Array() jer je Array varijabla prazna. To znaci da krivo pretrazujes html dokument. Kao sto sam vec rekao, na mobu sam pa ti ne mogu napisati kod. Pogledaj na stranicu od te class-e kako treba oznaciti da bi pretrazivao id.

PS. Gogy vjerojatno sam prvi na mobu na Tutorijali.net Namigivanje Dala bi se srediti mobilna verzija da mi ne jede tolko kb...

07-07-2010 08:39 PM
Gogy Offline
____
*

zero Wrote:PS. Gogy vjerojatno sam prvi na mobu na Tutorijali.net Namigivanje
Ne znam jel pod mobitel podrazumijevaš smarphone ili...? Ako da onda nisi jedini, u posljednjih mjesec dana bilo je 20-ak posjeta preko smartphonova :)

zero Wrote:Dala bi se srediti mobilna verzija da mi ne jede tolko kb...

Nije loša ideja. Zapisujem u svoj notez Namigivanje

A sad, back on topic...

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
07-07-2010 10:43 PM
Tetrapak Offline
Redoviti posjetitelj
**

Gle, neznam jesi pročitao prethodnu stranicu di sam napisao da su podaci u iframeu, i utvrdio sam da im je nemoguće pristupiti parserom (moguće je pristupiti samo ostalom html sadržaju sa stranice).
Nitko me nije demantirao, pa sam mislio da je navedeno točno.
S obzirom da znaš više o ovome od mene, radio sam ovo što si tražio poslije, iako nisam vidio smisao. Nije čudo što mi vraća prazno, kad u kodu kojeg sam napisao na prethodnoj stranici nema nikakvog html-a osim autorizacije i iframe-a (a izjavio sam da se parserom ne može pristupiti iframe-u, što nitko nije demantirao).

Znači da bi sadržaju pristupio parserom mislim da treba napraviti nešto slično ovome:
PHP Code:
<?php
<script type="text/javascript"
//<![CDATA[

document.domain 'rezultati.com';

document.ifa = function() { return true }
//]]>
</script>
include("http://www.rezultati.com/iframe/sport.php?sport=soccer&category=46&serial=695"); ?>
U tutorijalu je objašnjeno: Include komanda uzima sav tekst koji postoji u nekom fileu i kopira ga u file koji koristi inlude funkciju.
Znači include, nakon što prođe autorizaciju, neće samo prikazati sadržaj druge stranice (kao iframe) nego će dovući taj sadržaj, kojem ću onda moći pristupiti parserom.
PS.znam da gornji kod nevalja, samo sam htio objasniti što želim reći.
07-07-2010 11:11 PM
zero Offline
Forumaš

Tetrapak Wrote:Gle, neznam jesi pročitao prethodnu stranicu di sam napisao da su podaci u iframeu, i utvrdio sam da im je nemoguće pristupiti parserom (moguće je pristupiti samo ostalom html sadržaju sa stranice).
Nitko me nije demantirao, pa sam mislio da je navedeno točno.
S obzirom da znaš više o ovome od mene, radio sam ovo što si tražio poslije, iako nisam vidio smisao. Nije čudo što mi vraća prazno, kad u kodu kojeg sam napisao na prethodnoj stranici nema nikakvog html-a osim autorizacije i iframe-a (a izjavio sam da se parserom ne može pristupiti iframe-u, što nitko nije demantirao).

Znači da bi sadržaju pristupio parserom mislim da treba napraviti nešto slično ovome:
PHP Code:
<?php
<script type="text/javascript"
//<![CDATA[

//]]>
</script>
include("http://www.rezultati.com/iframe/sport.php?sport=soccer&category=46&serial=695"); ?>
U tutorijalu je objašnjeno: Include komanda uzima sav tekst koji postoji u nekom fileu i kopira ga u file koji koristi inlude funkciju.
Znači include, nakon što prođe autorizaciju, neće samo prikazati sadržaj druge stranice (kao iframe) nego će dovući taj sadržaj, kojem ću onda moći pristupiti parserom.
PS.znam da gornji kod nevalja, samo sam htio objasniti što želim reći.

Da, include povlaci tekst iz fajlova, ali samo onih koji su na tvom serveru. Znaci ne mozes povuci tekst (php je izmedju ostalog obican tekst) s druge stranice. Mi smo ti dali drugu funkciju (dvije ako se dobro sjecam), pa koristi njih.

Drugo, ti pokusavas napisati html kod unutar <?php i ?> tagova. Unutar tih tagova se pise iskljucivo php, sto znaci da ces morati zatvoriti tag, napisati kod i onda opet otvoriti tag.

@Gogy Je, preko smartphona surfam...

08-07-2010 11:07 AM
Tetrapak Offline
Redoviti posjetitelj
**

Evo ovo relativno radi:
PHP Code:
<html>

<
h2 class="l"><button onclick='a()'>get</button></h2>

<
script type="text/javascript"
//<![CDATA[

//]]>
</script> 

<script type='text/javascript'>
function a(){
var iframe = document.getElementById("livescoreContent");
alert(iframe.contentWindow.document.body.innerHTML );
}
</script>

<iframe name="livescoreContent" id="livescoreContent" src="http://www.rezultati.com/iframe/sport.php?sport=soccer&category=46&serial=695" width="100%" height="100%" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" class="livescoreIframe">

</html> 
Kako da napravim da umjesto što vrati alert sa kodom stranice, spremi taj kod u npr. "abc.html"?
08-07-2010 12:32 PM
zero Offline
Forumaš

Ajme stvarno nauci neke osnove html-a...

Uglavnom da odgovorim na tvoj problem: Na tutorijali.net pod PHP imas tutorijal o datotekama. Pa, iskoristi to Namigivanje

08-07-2010 02:16 PM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)