(06-05-2011 10:46 AM)Gogy Wrote: Ne znam zaista :S
Znam...mnogi to ne znaju, ali eto mene kao i mnoge interesuje iz čiste potrebe, pa eto sad i radoznalosti..
Tako nešto jednostavno, da ne može biti jednostavnije a ne postoji ni u jednom forumskom softveru, bio on komercijalni, bio on FREE. Čudno...
I dalje tražim rješenje i
dajem novčanu ponudu:
ili za MyBB ili za vB ili za IPB ili za Xenoforo ili ma za bilo koji drugi - ne bitno u kojoj je klasi (ispitani su čak i kineski, japanski, indijski i svi drugi softveri a ima ih ekstremno mnogo!) i koji je forumski softver da se uradi nešto takvo. Ovo je konkretno.
Zar nije pomalo konfuzno, da nudim novac da mi se uradi npr. jedan takav plugin kojeg
NEMA NIGDJE? Ne?
A još veća budalaštinja je što se niko ni od developera, programera, ama bilo ko ko se bavi nekim programiranjem softvera za forume > ne javlja da MOŽE ili NE MOŽE da isprogramira jedan takav mod ili plug....
To ostavlja jednu činjenicu nesposobnosti ljudi da shvate pravu potrebu korisnika tog i tog softvera a ne da ide "uz nos" korisnicima i prave ih budalama pa kažu, pojedini, da to nije u planu niti možda da će biti. Suludo, prepotentno, konfuzno i sarkastična pojava na bilo kojem forumskom softveru.
Ne interesuje me "ne mogućnost" ili zanijekanje onoga što je izvodivo 100%, uvjeren sam u to i još da korisnici pogotovo npr. za vB takvo što čekaju od 2007! Previše istinito, da bi bila neprihvatljiva mogućnost uradka kao neki "Copy>Paste Forum Manager". Toliko nelogičnosti od "proizvođača" forumskog softvera ima da se ponekad upitamo zašto to rade i čemu?
Ponuda i dalje stoji...tako da čisto sumnjam, za neko rješenje ovakve potrebe u AdminCpu opet naglašavam u bilo kojem softveru,bio on u MyBB ili vB......nebitno.
Recimo za vB - plug-ini koštaju između $10-$35, i to vrlo komplikovani i zahtjevni, sa 100% podrškom u fiksiranju bagova i sl. Za MyBB na mnogim stranicama je cijena $5 dolara kao članarina za godinu dana (subscriber) i možete uzeti bilo koji od nekoliko stotina plugsa.
I šta sad? Ako ja kao pojedinac dajem npr. $40 za izradu nečeg ovakog, (naravno tražio bih autorstvo nad tim) što bi trebala da bude standardna opcija, već u osnovnoj cijeni bilo kojeg softvera (komercijalnog), mislite li da to nije još konfuznije što to niko ne može ili neće da uradi???