Da li moze neki virus toliko blokirati kompjuter da se on kasnije ne moze i upaliti?Kaze jedan tip da mu se samo cuje onaj zvuk,ali nema slike?Pa me interesuje da li se mora skroz podici sistem da bi neki virus tek onda mogao da djeluje,ili se moze desiti da uopste ne dozvoljava da se podigne sistem?
mislim da ima i takvih virusa...nisam imao iskustva sa tim na svu srecu,samo nisam shvatio do kojeg dijela se system podigne,jer ako moze doci do safe mode-a,onda nema problema,ako ne moze,mislim da triba novi hard
To nije za mene,vec sam taj problem vidio na BiHnet-ovom forumu!Ja sam mu rekao da ima nekog gadnog virusa,ali tip kaze da nema sanse da je virus,jer da je virus onda bi virus djelovao tek kad se skroz podigne sistem(mada i ja mislim da ima zaj....virusa koji nedaju da se uopste podigne sistem!?Meni se desilo to na bivsem laptop-u-nisam mogao uopste podici sistem(dodje do Safe mode al nista poslije nije reagovalo),mislio sam da mi je riknuo HDD,ja ubacim CD,format HDD i onda je sve normalno radilo!
Hm...pa...tip koj ti je to rekoa j eu prevu...Tako se u biti definira virus...Ali moguce je,ali to vec nece biti sitan virusic vec složena aplikcija...
U ovog na forumu je 100% hardware u pitanju jer on uopste ne dobiva izlaz na grafickog, odnosno nema nista na monitoru od momenta kada ga ukljuci pa na dalje. To virus ne moze uraditi jer kada se komp. tek upali pa sve dok ne pocne bootati on nece ni pipnuti harddisk (osim sto ce provjeriti da li postoji)
I have no drinking problems...
I drink....
Get drunk...
Fall down...
NO PROBLEM