Otvorim RegEdit kad tamo dva foldera "Microsoft".
Da preformulisem pitanje: Kako da navedem putanju do vec postojeceg foldera??? Znaci uredu je ovaj SOFTWARE ali za druge mi pravi nove foldere.
Slika nije bila potrebna.:hammer:
Joj..... Kak je ovo živcirantno....... Kad bi se bar mogel zaletit do mene il ja do tebe, jer ovo me više fakat živcira.
Putanja do postojoečeg foldera bi ti trebala biti određena samim imenom. To kaj veliš za dva "Microsoft" foldera mislim da nije do ovog koda . Po toj logici bi ti se sa svakim novim pokretanjem programa trebal stvorit novi "Microsoft" folder. Daj pogle kaj ti se nalazi u kojemu "Microsoft" folderu. Možda ti je jedan prazan il neš, tak da ga makneš.....
I daj probaj sve putanje velkim slovima napisat, budući da veliš da ti je "SOFTWARE" u redu a "Microsoft" nevalja.
i rijesen problem.
SOFTWARE je Velikim slovima i u registry-u.
Pro Forumasi, smo ti mi. Valjda ce mo do pete stranice uspjeti rijesiti problem. Attachment
To je to, radi putanja.
Ali ja ne zelim da napravim novi folder nego novi kljuc unutar foldera Run, koji ce biti String i sadrzavat ce putanju do mog fajla -
Code:
C:\Documents and Settings\Leno\My Documents\mojfajl.exe
Odgovor za onu sliku si stavio:
Trebam da napravim 3 i 4, kao sto sam vec rekao 3 treba da bude STRING a Value bi trebala biti putanja do .exe fajla mog programa, nadam je da je sad jasnije.