Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odgovarajući format filma
Author Message
She Offline
Novi korisnik
*

Odgovarajući format filma
nedavno sam napravila jedan film u dva dijela, svaki dio ima pola sata.
sve sam to montirala u sony vegasu i snimila u avi formatu jer mi je u tom
formatu najbolja kvaliteta. u drugim formatima je kvaliteta negledljiva -.-,
posto je i sam materijal bio, recimo, solidne kvalitete.
problem je sto jedan dio tog filma sada ima 6 i nesto gb, po meni, previse.
u mp4 formatu ima nekih 130 mb, ali je kvaliteta znatno losija... postoji li
nacin da sacuvam kvalitetu filma, a smanjim velicinu?

hvala unaprijed :)

smth
05-12-2008 05:22 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
zero Offline
Forumaš

RE: Odgovarajući format filma
Mozes stavitit u zip =)

Koliko znam, to nije moguce. Upravo ta kvaliteta je uvjet velicini i obratno. Kao da u photoshopu zelis povecati sliku par put vise od originala, a da sacuvas kvalitetu -.-'. Logicni zakljucujuci - ne.

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva!
15-12-2008 09:31 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
She Offline
Novi korisnik
*

aha.. nije moguce. dobro, sad mi je ionako svejedno. neg eto, nadala sam se da ipak postoji neko rjesenje =)

smth
15-12-2008 09:34 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
oriobilly Offline
Redoviti posjetitelj
**

Ista kvalitetea , manji pinterbet promer nije moguča, ali isti promrt s majin brandwitom, je j4dnakas, ¨¨¨¨¨Evo , javite se s obzirim na najvišr brandviz ¨¨

Divno je biti nekome nešto !!!
26-12-2008 04:21 AM
schmrz Offline
____
*

Toungue RE: Odgovarajući format filma
oriobilly Wrote:Ista kvalitetea , manji pinterbet promer nije moguča, ali isti promrt s majin brandwitom, je j4dnakas, ¨¨¨¨¨Evo , javite se s obzirim na najvišr brandviz ¨¨

Whoa. Koji je ovo jezik :P

I have no drinking problems. I drink. Get drunk. Fall down. NO PROBLEM
Registered As Linux User #484215
Moj skromni blog
Savjet za buduće programere: ovdje
26-12-2008 10:29 AM
Len0 Offline
Forumaš

Pogledaj vrijeme u koje je pisan post. Happy
Kako sam uspio primjetiti na forumu oriobilly je u alkoholiziranom stanju ako pise ovakve postove. Happy

["hip","hip"]
(hip hip array!)
(This post was last modified: 26-12-2008 12:35 PM by Len0.)
26-12-2008 12:34 PM
oriobilly Offline
Redoviti posjetitelj
**

Pozdrav,
Možda niste primjetili, ali ovaj post nije moj.Evo nakon nekog vremena sam ponovo ovdje.Ovaj forum je jedan od rijetkih i Len0 me ogovara, naime 3 mjeseca sam se ljećio u barokomori u Puli, i svi postovi ako ih je bilo nisu bili moji.Vrijeme posta odgovara, kakao sam ja naučio u "alhoholiziranom" stanju pisati postove, ali i ako sam bio malo popio stojim iza svake svoje riječi, osim onoga šro sam napisao, mislim puž-u, na čemu sam mu se ispričao.
Ovaj forum je jedan od rijetkih koji dozvoljava postove koji možda odstupaju od teme foruma , ali ako je tema vruča, izvolite, samo pišite.Ne mislim na uvrede ili provokacije na forumu, ali mislim opčenito.U ovih 3 godine koliko sam član ovog foruma , na žalost jednom sam ponudiom administratoru svoje članstvo na raspolaganje, u alhoholizairanom stanju i na svu sreču nije to prihvatio.Ovdje sam naučio sve što znam o Flashu, i bilo bi mi neopisivo drago da to mogu podjeliti s nekim. Ne znam što je onaj koji je pisao post 2x iznad htio reči, ali nije ni bitno. Nadisao sam se komprimiranog zraka i evo me ponovo ovdje, uskoro s novim pitanjima,ali mažda budem i od pomoči. Molim Vas postavljajte pitanja vezana za Flash, dabi vam moja malenkost uspila pomoči. Ovih dana sam pokušavao nešto prodati na Aukcije.hr .Ovo nije reklama nego sve proizvode koje nudim na : aukcije.hr za ćlanove ovog foruma odobravam 10% popusta. Možda netko nadje nešto za sebe ali potrebno je da me kontaktura na mail s korisničkim imenom ovog foruma.
Nije nešto, ali možda netko pronađe nešto za sebe, i bude mu od koristi, i na taj način mu pomognem., ako več nisam naučio ponešto o Flash-u. Sorry , opet se ja raspričao u sitne sate, ali imajte obzira, ipak me nije bilo dugo kod kuče..

Sretno.

20-01-2009 01:41 AM
Gogy Offline
____
*

Nek si ti nama nazad Namigivanje Kad bude v2 možda te angažiramo da napišeš koji flash tutorijal He he

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
20-01-2009 08:52 AM
oriobilly Offline
Redoviti posjetitelj
**

Gogy Wrote:Nek si ti nama nazad Namigivanje Kad bude v2 možda te angažiramo da napišeš koji flash tutorijal He he
Evo me u sitne sate ali dobro ču pogledati post prije nego ga objavim.
Gospodinu koji je pitao oko veličine filma- odgovor.
Može se napraviti manja veličina filma uz istu kvalitetu, ali film mora biri u formatu .swf ili 3gp.
To se optet ne može prikazivati na svim uređajima !!!
Molim odgovor na čemu bi se to prikazivalo i link za video pa ti ja obradim u dobroj kvaliteti u nekoliko primjera, a ti odaberi što ti paše.

Dok sam pisao ovaj post zaboravio sam na koji sam još htio odgovoriti i pošto sam se vratio- naravno da moram biti u alhoholiziranom stanju. Uzimajuči u obzir vrijeme posta i sve relevantne činjenice - imajte obzira jer htio sam napisati svoju misao dok ju ovako pijan nisam zaboravio:-))

12-02-2009 04:52 AM
oriobilly Offline
Redoviti posjetitelj
**

Nisam razumio Gogy-ev v2???
Što je to. Da se bacim na učenje ili je to nešto normalno.???

12-02-2009 04:53 AM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)