Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
ocjenite dizain
Author Message
pent
Novi korisnik
*

Group: Registered
Status: Offline
ocjenite dizain
25-10-2007 12:11 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy
____
*

Group: Webmaster
RE: ocjenite dizain

Nije baš nešt...kao prvo, slova u meniu su totalno nečitka. Takav dizajn je mogo proć prije par godina, al prošla je era takvih dizajnova...

Pravila foruma

eBooks Network - download besplatnih e-knjiga
25-10-2007 12:31 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
web-obrazovanje
Novi korisnik
*

slažem se sa gogyem

25-10-2007 01:27 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Morrison
Forumaš

Quote:

P3N7 creative design

Djelatnost ovog mladog i perspektivnog studia je pružanje usluga grafičkog i web dizaina, od ideje do potpune realizacije projekta s posebnim naglaskom na kreativnost, odnosno na sklad između funkcije i ljepote.

Koristeći najmodernije tehnologije osmišljavamo i izrađujemo vizualni identitet kompatibilan s potrebama Vašeg poslovanja i imidžom Vaše tvrtke.

Za kraj...Ako želite privući pažnju i isplativo uložiti u marketing Vaše tvrtke, učinite to kroz kreativni dizain, jer ljudi će to znati prepoznati. Ne dopustite da Vaša web stranica bude identična kao i ostale, Vaš rad zaslužuje najbolje.

Hvala na povjerenju.

s ovakvim dizajnom se predstavljate potencijalnim mušterijama?
onda nećete daleko dogurati...kao šta reče gogy...vremena takvih dizajna su gotova..

da još bude gore dizajn uopće nije napravljen iz temelja ručno več automatski što objašnjava i dizajn.

ovo je zasigurno neka šala o webdizajn kompaniji ? ^^

25-10-2007 02:39 PM
Gogy
____
*

Morrison Wrote:
ovo je zasigurno neka šala o webdizajn kompaniji ? ^^

Pa vidiš da nije ništa ozbiljno čim je domena http://free-zg.t-com.hr/Pent/

Pravila foruma

25-10-2007 02:48 PM
pent
Novi korisnik
*

mislim da malo pretjerujete...
1.mogo proc prije par godina?!-pa kod nas su sve stranice na istu foru ko i tutorijali.net, moja je bar malo posebnija
2.kak mislis nije napravljena iz temelja rucno...kak je onda napravljena?
3.font je zakon

objasnite to malo...najlakse je popljuvat

i ono kaj je najbitnije zahvaljujuci toj stranice radim na dva projekta.... nakraju se ipak pare gledaju...izgleda da ljudi ipak oce nekaj drukcije

ipak hvala na komentarima

26-10-2007 05:56 PM
Gogy
____
*

Ovako... kao prvo i osnovno: nitko ovdje ne pljuje tvoj rad... To nek ti bude jasno, samo savjetujemo.
Fora je u tome što su ti neobični oblici bili fora za prije par godina... sada se stranice prave što jednostavnije (možda si čuo za web 2.0). Tutorijali.Net je zastario i neukusno dizajniran (to sam moro ja radit jer nitko drugi nije htio a ja i dizajn nismo na "ti")

Pod ovim da nije ručno napravljeno kolega Morrison je vjerojatno mislio zbog ovoga u kodu:
<!-- ImageReady Slices (Untitled-1 copy.jpg) -->
Što znači da ti je imageready sam poslago sličice, nisi ti sam radio...

Font je možda tebi zakon... al je nečitak i takvi fontovi se inače izbjegavaju...

Drugo je ako klijenti hoće nešto drugačije, to nije tvoj problem, ti napravi njima kako oni hoće, poberi pare i svi sretni i zadovoljni...

Pravila foruma

26-10-2007 06:29 PM
pent
Novi korisnik
*

meni je primarno dizain, a ne pisanje codova.....trebao bi si nac nekog programera za to, a i za još puno stvari koje priznajem da neznam a i nemam vremena za ucit
...da i znam da me te stvari koje neznam dosta ogranicavaju u poslu

This post was last modified: 26-10-2007 06:44 PM by pent.

26-10-2007 06:43 PM
Puž
Redoviti posjetitelj
**

web 2.0? Kaj je to? Da velim, nisam nikakav dizajner tako da se ne upuštam u ovakve rasprave jer neam blage veze. Meni je stranica dobra ak dobro zgleda i to je to. Ak pričate tolko o dizajnekima predložil bi da napravite neki tutorijal na sajtu koji će usporediti taj web 2.0 (kaj god da je) da starim (web 1.0?), reć kaj je tu bolje, kaj nije i tak...

Da i mi (heteroseksualci Hammer) naučimo nekaj o dizajnu.

26-10-2007 07:11 PM
Gogy
____
*

Primjeri web 2.0 dizajnova:
http://www.alsacreations.fr/
http://www.curve2.com/
http://www.artypapers.com/

i slično... ide se na što jednostavnije, sve čisto uredno, puno praznog mjesta, veliki fontovi... bla bla bla bla... ja to ne volim previše baš al eto... to je sad u điru...

Pravila foruma

27-10-2007 05:52 AM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: