|
ocjenite dizain
|
| Author |
Message |
stefo
Forumaš

Group: Registered
Status:
|
RE: ocjenite dizain
Gogy Tutorijali.Net nije XHTML validan.
Bas sam sinoc gledao to,ali CSS vam valja.
Kako kokoshka abortira?Snese jaje na beton.
http://www.stefosimple.co.nr
|
|
| 27-10-2007 01:02 PM |
|
 |
Gogy
____

Group: Webmaster
Status:
|
Znam.. nešt sam ja sjebo oko koda... al nemam živaca prepravljat kad će svejedno bit novi dizajn i reprogramiranje cijelog sajta...
Pravila foruma
eBooks Network - download besplatnih e-knjiga
|
|
| 27-10-2007 01:36 PM |
|
 |
pent
Novi korisnik

Status:
|
gle one stranice su pljuga za napravit...imao sam i ja nest slicno...ali gledajuci ocima potencijalnog klijenta, prije ce ga privuc nešto malo kompleksnije....bar ja tak mislim
dizajneri bi trebali imat takvu stranicu, jer se onda pretpostavlja da im nije problem napravit nesto klasicno
|
|
| 27-10-2007 02:14 PM |
|
 |
tutorial
Redoviti posjetitelj

Status:
|
gle one stranice su pljuga za napravit...imao sam i ja nest slicno...ali gledajuci ocima potencijalnog klijenta, prije ce ga privuc nešto malo kompleksnije....bar ja tak mislim
dizajneri bi trebali imat takvu stranicu, jer se onda pretpostavlja da im nije problem napravit nesto klasicno
Nije baš tak. Treba se dosta potrudit za napravit takve stranice.
Što se tiče klijenata i pretpostavljanja; poželjnije je da dizajneri imaju stranicu koja je izrađena u skladu sa trendovima, jer takve stranice korisnici žele za sebe. - to je moje mišljenje
direktorij tutoriala seomag
|
|
| 27-10-2007 02:44 PM |
|
 |
Puž
Redoviti posjetitelj

Status:
|
Ne bih se složio sa ovime. Kompleksnije nemora biti nužno i bolje. Naj bitniji je odnos forme i sadržaja.
Na ovoj stranici kaj si radil mi se ne svidja to što su ti sličice ogromne, a teksta imaš malo. To stvara nekak, kak bi rekel "čudan" dojam, a i stranica ti zgleda malo isforsirano. Npr. imaš vertikalni scroll bar kojime skrolaš dolje da bi našel apsolutno nikaj? Heh. Čemu to? Nadalje glavni tekstovi su ti "Times New Roman" što zgleda nekak tipićno (osobno me to smeta jer dobim dojam ko da nema CSS-a, već da je default font na stranici).
No dobro... Ja nemam blage veze o takvim stvarima, ovo je moje amatersko mišljenje, i nije da te kritiziram, neg velim da sa mog stajališta "gledajuci ocima potencijalnog klijenta" bu ovo zgledalo lošje neg da si išel na, kak bi rekel "jednostavniju, ali bolju formu". Da napraviš jednako kvalitetan, ali jednostavniji (ne mislim da sad baciš pravokutnik i solid color #00ff00) dizajn, gdje se forma i sadržaj bolje uklapaju bi bilo bolje (bar meni osobno).
|
|
| 27-10-2007 03:11 PM |
|
 |
Gogy
____

Status:
|
Vidiš pent da ipak nas više ima isto mišljenje... dakle probaj nekad malo prihvatit kritiku. Svaka čast tvom dizajnu al to jednostavno više nije u modi ajmo reć...
Pravila foruma
|
|
| 27-10-2007 03:15 PM |
|
 |
Morrison
Forumaš

Status:
|
Web 3.0 rules
tvoj problem je još što klijentima radiš nevalidne stranice te će donjet problema sa budućim standardima u browseru..
Validiro sam tvoj sajt i pogodi šta kaže? ^^
http://validator.w3.org/check?uri=http%3...ne&group=0
usto pogrešno je više radit dizajn u tablicama jer se one koriste za tabularne podatke ,a prije je bio trend jer nije bilo CSS-a.
usvoji neke kritike odavde
This post was last modified: 27-10-2007 03:22 PM by Morrison.
|
|
| 27-10-2007 03:18 PM |
|
 |
Puž
Redoviti posjetitelj

Status:
|
@Goggy - Kaj stvarno misliš da je moda tak bitna? Osobno smatram da su moda i trenda SRANJA. Dizajn po nekoj mojoj logici nebi trebao imati stroga pravila, već više po slobodi i stilu dizajnera bi trebal ić.
Kaj stvarno misliš da, ak bi ja otvoril firmu koja proizvodi, ajmo reč "rezače pupčanih vrpca", da bum imal veću posječenost, klijentima bolju stranicu, više naručenih "rezača" preko weba, ak mi je stranica web 2.0. stila neg nekog slobodnog dizajna? Ak bi mogel objasnit zakej je to tak, ak je? Di tu moda igra tak bitnu ulogu?
@Morrison - Pa moš raditi dizajn u tablici i koristiti CSS svejedno. Osobno sam se naviknul raditi u tablicama dizajn i nikad nisam imao problema sa njime. Skroz sam zadovoljan sa tablicama i ne smatram da griješim kaj tak radim.
Kaj ti je pak sad web 3.0? Opet neka vražja moda ili trend? Heh.
|
|
| 27-10-2007 03:49 PM |
|
 |
Gogy
____

Status:
|
Zato što kad danas nešt napraviš što je starije i malo daš na neke recenzije okolo svi ti govore kak je to staro ovo ono... eto... ne znam... iskreno meni nije bitno jel moda ili nije al očito drugima je... O ovome će kolega d@d više znat reći kad dođe...
Što se tiče tablica i css-a... to je više osobna stvar... ak ćeš radit u tablicama radi u tablicama... zašto ne... dosad nikom nisu smetale sad najedamput svima smetaju... Ako praviš neku manju stranicu onda se da lako css-om sve sredit... al ako praviš neke kompleksne portale onda nije baš jednostavno bez tablica... makar za kostur...
Pravila foruma
|
|
| 27-10-2007 03:57 PM |
|
 |
Morrison
Forumaš

Status:
|
@Goggy - Kaj stvarno misliš da je moda tak bitna? Osobno smatram da su moda i trenda SRANJA. Dizajn po nekoj mojoj logici nebi trebao imati stroga pravila, već više po slobodi i stilu dizajnera bi trebal ić.
Kaj stvarno misliš da, ak bi ja otvoril firmu koja proizvodi, ajmo reč "rezače pupčanih vrpca", da bum imal veću posječenost, klijentima bolju stranicu, više naručenih "rezača" preko weba, ak mi je stranica web 2.0. stila neg nekog slobodnog dizajna? Ak bi mogel objasnit zakej je to tak, ak je? Di tu moda igra tak bitnu ulogu?
@Morrison - Pa moš raditi dizajn u tablici i koristiti CSS svejedno. Osobno sam se naviknul raditi u tablicama dizajn i nikad nisam imao problema sa njime. Skroz sam zadovoljan sa tablicama i ne smatram da griješim kaj tak radim.
Kaj ti je pak sad web 3.0? Opet neka vražja moda ili trend? Heh.
prijatelju ako si ikada čuo za STANDARD onda o tome i pričam...
dovoljno je samo usporediti dizajn sa tablicom i sa CSS-om(čisti) , razlika je nevjerojatna u brzini i fleksibilnosti.
posebno ako još ima posla sa server side kodom...
WEB 2.0 i WEB 3.0 nije nikakav prokleti trend web šminkera
niti služi da ograničava nečije ideje i kako želi radit dizajn
ja ne pričam samo o dizajnu več kritiziram samo strukturni kod stranice
This post was last modified: 27-10-2007 10:09 PM by Morrison.
|
|
| 27-10-2007 10:07 PM |
|
 |
|
|