Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NAT problem u Azureusu
Author Message
Astral Offline
Novi korisnik
*

NAT problem u Azureusu
Imam još jedno pitanje.
Kako koristim Azureus, s vremena na vrijeme mi se pojavi NAT problem i problem s DHT-om. I to zbog Firewalla.

Ne znam šta nisam pretražio, iscitao sam sve na Wikipediji pitao one na IRC-u, ali mi nitko ne zna dobro objasniti problem.

Imam i Windows Firewall i router. Namjestio sam da NOD ne smeta Azureusu. Kada god uđem kaže mi da mi prot ne valja pa navede koji je, evo moj je bio 55321 i nakon toga još doda 55321/TCP. Nekada mi se pokaže da je NAT ok, ali za sekundu opet je Firewalled. Trenutacno ne mogu otvoriti Firewall, pise iz nepoznatih razloga,...? Ako itko moze da mi rekne kako se riješava ovaj problem. hvala!
12-09-2006 10:05 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
daMassa Offline
Novi korisnik
*

RE: NAT problem u Azureusu
Recimo da nista nisam skuzio od ovoga... Ali mozda ce se naci netko koji zna sve o Azerusu, pa onda mozda i skuzio ovo...

Push it to the limit!
12-09-2006 10:13 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Leviathan Offline
Forumaš

RE: NAT problem u Azureusu
kol'ko sam skužio tebi smeta firewall. windows firewall je jednako učinkovit kao letva kad je sigurnost u pitanju, znači ugasi ga i nabavi neki dobar. sjećam sam se da je postojao jedan dobar besplatan al se nemrem se sad sjetit koji...
15-09-2006 04:15 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)