|
molim vas za pomoć
|
| Author |
Message |
hela
Novi korisnik

Group: Registered
Status:
|
molim vas za pomoć
pozdrav....evo ovako,ja bi vas zamolila ako mi možete pomoć... kupila sam komp prije5 mj....prvih mjesec dana komp mi super radija,nakon toga kad god bi pokrenila neki film ili igricu....pojavija bi se plavi ekran sa nekim slovima i komp bi se restartira. odnesem ga u servis,kažu da je to zbog toga šta imam previše playera ...ne kužim se ni malo u komp....al dobro,rušili mi sistem.....il šta već nemam pojma. nakon toga komp super radi,ja sritna....kad nakon misec dana opet isto.....i sve iz početka. opet ga odnila kod njih i opet sve isto . nakon toga opet radija i evo opet se gasi,al nemam žvaca više ga nosit njima ,nema mi smisla.... sad evo možda da uspijem pročitat šta piše na onom plavom ekranu,al ne znam kako da zadržim taj plavi ekran? možete li mi vi to reć? bila bi vam zahvalna,
,
|
|
| 06-03-2008 07:05 PM |
|
 |
Morrison
Forumaš

Status:
|
RE: molim vas za pomoć
Ne razumijem te..gdje se on pojavljuje..tokom pokretanja sistema?
Unutar sistema dok je pokrenut?
Da li restarta računalo ili slično?
Valjda nije riječ o blue screen of death lol..famozna windowsovo poslastica...
Kada ti se to desi jednostavno slikaj s mobitelom pa nam daj ovdje sliku ili zapiši na papir pa ovdje prepiši.
Ništa nemožemo na slijepo ali možemo pomoći.
|
|
| 06-03-2008 07:39 PM |
|
 |
hela
Novi korisnik

Status:
|
Ne razumijem te..gdje se on pojavljuje..tokom pokretanja sistema?
Unutar sistema dok je pokrenut?
Da li restarta računalo ili slično?
Valjda nije riječ o blue screen of death lol..famozna windowsovo poslastica...
Kada ti se to desi jednostavno slikaj s mobitelom pa nam daj ovdje sliku ili zapiši na papir pa ovdje prepiši.
Ništa nemožemo na slijepo ali možemo pomoći.
hvala na odgovoru.....taj plavi ekran se pojavi kad recimo pokrenem film,film se pokaže možda samo dvi sekunde,onda taj plavi ekran,cili ispisan....ne uspijem ništa vidit jer traje samo sekundu,a ne mogu onda ni uslikat. neko mi reka da postoji način da ga zadržim duže,al ne zna kako. ja bi vama to prepisala,al ne znam kako da pročitam
|
|
| 06-03-2008 07:45 PM |
|
 |
schmrz
_

Group: Team
Status:
|
A to ti se desava s bilo kojim player-om?
I have no drinking problems...
I drink....
Get drunk...
Fall down...
NO PROBLEM
|
|
| 06-03-2008 08:16 PM |
|
 |
hela
Novi korisnik

Status:
|
da sa bilo kojim....sad sam inst neki km player,pa s njim se rest svaki treći ili ako imam sriće 5put
evo uspila sam nešta uslikat,pa ću sad napisat,nemoj zamjerit ako šta krivo napišem,jako mutno je ispalo. a eng mi i ne ide najbolje
|
|
| 06-03-2008 08:24 PM |
|
 |
hela
Novi korisnik

Status:
|
a problem has been detected and windows has been shut down to prevent to your computer.
IPQL (ili IRQL ne vidim točno šta piše) not less or equal.
if this screen apdears again follow these steps:
-check to make sure any new hardware or software is properly installed for any windows updates your might need.
if problems continue,disable or remove any newly installed hardware or software. disable bios memory options such as caching or shadowing. if you need to use safe mode to remove or disable components,restart your computer,press f8 to select advancad startup options,and then select safe mode.
|
|
| 06-03-2008 08:41 PM |
|
 |
schmrz
_

Group: Team
Status:
|
I have no drinking problems...
I drink....
Get drunk...
Fall down...
NO PROBLEM
|
|
| 06-03-2008 09:20 PM |
|
 |
hela
Novi korisnik

Status:
|
tebi hvala......al ništa meni tu nije jasno. nema veze. hvala
|
|
| 06-03-2008 09:39 PM |
|
 |
Leviathan
____

Group: Administrator
Status:
|
odi lijepo u servis i reci da ti STVARNO poprave računalo jednom zauvjek, a ne da ti ovako muzu pare malo po malo. Po ovome što čujem nešto ne valja sa radnom memorijom ali me nemoj držat za riječ. Ako želiš pauzirat sliku da pročitaš nešto kao što je plavi ekran smrti, na tipkovnici imaš tipku : 'Pause/Break' , obično se nalazi u najgornjem redu tipki odmah kod onih lampica za 'num lock'. I da probaj odnijet komp u drugi servis, jer ovi očito ili ne znaju ili neće popraviti.
|
|
| 23-03-2008 03:10 PM |
|
 |
hela
Novi korisnik

Status:
|
|
| 25-03-2008 01:39 AM |