ja inace radim kao producent...i koristim...
za produkciju:-reason (preko njega klavijature i midi-kontrolere spajam....), FL7 i ableton live za beatove i efekte...... CU Base SX3 za obradu pisama, obradu MIDI-a....
za mixanje: inace radim na pioneer CDJ 1000, i mixetu Ecler SmacPro 30 3 channel Professional Dj mixer a sta se tice kompjuterskog SW, tu koristim traktor 3 i virtual dj 5.....
za editiranje-također ponovno cubase SX3, logic audio soundry 9.....eto moje malo carstvo s cim inace provodim vise od 10 sati dnevno
...nikada ne misli da sve znaš...jer uvijek postoji netko tko zna više od tebe....
audition mi nije drag jedino zbog toga sto je on i za video i za muziku....a svi ti 2u1 programi mi nisu dragi.....treba koristiti ili samo program koji je za muziku ili samo za video....
...nikada ne misli da sve znaš...jer uvijek postoji netko tko zna više od tebe....
znam da malo kasnim ali Traktor DJ studio, Virtual DJ, Visual Disco Mix i slicni programi su vecinom pravljeni za live mixanje a ne za pravljenje kojekakvih mixeva i dodavanja efekata na mixeve. za to se koriste programi poput FL Studio, Adobe Audition, Reason, Cubase i slicno. ja licno tek pocinjem ucit malo komplikovanije stvari u FL studio ali uz pomoc raznih VST i VSTi-eva se moze citava pjesma obradit bez koristenja nekih drugih programa. za snimanje preko mikrofona meni je najbolji Sony Sound Forge, ali moze proci i neki od free programa poput Audacity