Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 3 [4] Last »
Logo ispred URL-a
Author Message
Baki
Novi korisnik
*

Group: Registered
Status: Offline
RE: Logo ispred URL-a

Zato jer ne znam, a htjela bih mic po mic naučiti o svemu pomalo, no očito tražim po krivim mjestima...

22-04-2007 04:25 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
oriobilly
Redoviti posjetitelj
**

Nemoj se predavati, a što se tiče krivog mjesta tu se varaš,naprotiv na pravom si mjestu !!!
Ali ni ljudi koji vode ovaj forum nisu svemoguči ( ako nešto ne ide sa nečim onda ne ide, ali uvjek su spremni savjetovati ).
Ako znaš da netko na toj free domeni ima logo ispred URL-a pošalji link (odnosno adresu ) pa ču pogledati o čemu se radi .
Još jednom ne predaj se !!!

Divno je biti nekome nešto !!!
22-04-2007 04:31 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy
____
*

Group: Webmaster

Gle Baki, da ti objasnim jednu stvar... zato i postoje plaćeni hostinzi i free... Svi free hostinzi imaju i plaćene. Samo što je free hosting kao nekakva demo verzija. I onda neke stvari ne možeš napravit na free hostingu, što su oni isplanirali da bi te naveli da zakupiš plaćeni hosting.

Pravila foruma

eBooks Network - download besplatnih e-knjiga
22-04-2007 04:33 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Baki
Novi korisnik
*

Sve ja to shvaćam, no već sam očajna koliko sam pokušavala u vezi tog i svih prijašnjih foruma napraviti... Da ne govorim kako me muči sad i logo za forum koji nikako ne mogu postaviti, a onda i mala slika ispred linka-domene koju također pokušavam saznati kako i zašto... Naime našla sam jedan FREE forum, zovu se INFORMER, ne znam je li itko od vas za njih čuo, no oni nude kompletni phpbb FREE forum ponavljam sa izborom styla foruma i sa backupom podataka, pa mi je sad sve čudno i potpuno sam se izgubila...

22-04-2007 05:05 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
hurmash1ca
Forum policeman
*

Group: Team

baki, ako mozes svaki mjesec placati internet, onda mozes da zakupis neki manji hosting na godinu dana sa domenom... na vrijedi patnja sa 'padanjima' servera isl.

RTFM!
23-04-2007 09:39 AM
Pages (4): « First < Previous 1 2 3 [4] Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: