Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komentiranje sadržaja
Author Message
bluupz.tk Offline
Novi korisnik
*

RE: Komentiranje sadržaja
I nemogu sam sebi nesto naplatit ako to naucim...
26-04-2009 06:48 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
bluupz.tk Offline
Novi korisnik
*

schmrz Wrote:@tmaker, @bluuplz.tk: Koristenje CMSova, javnih Pool servisa i sl. nije kopiranje koda. Ako naprimjer koristis joomlu ti nisi kopirao kod, nego jednostavno koristis gotov proizvod ( koji je u ovom slucaju besplatan ). Inace, za pravljenje joomla stranica moras poznavati php, html i css. ( naravno ako zelis napraviti nesto originalno ).

Tako naprimjer tutorijali.net koristi MyBB forum. Bilo bi apsurdno kada bi svaka stranica imala svoj custom uraden forum. Zasto trositi mjesece rada na nesto sto vec ima gotovo.

Samo da ne bude zabune, bluuplz.tk imas pravo sto zelis da naucis php, css i html a poslije kada budes radio na nekim vecim projektima nemoj se ustrucavati koristiti gotove proizvode. ( naravno ako su komercijalni moras platiti za njih )

Pa da. Bit je toga da naucim radit i snalazim se u tome.
26-04-2009 06:58 PM
Kerber Offline
_
*

Slazem se sa vama dvojicom, a sto se tice komentara. Mozda bi trebao napisati na kojem si stepenu znanja php-a pa da ti mozemo objasniti kako da uradis zamisljeno Namigivanje

FGD!

Pravila foruma - pročitajte prije nego pitate
27-04-2009 11:19 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
bluupz.tk Offline
Novi korisnik
*

Pa ovako, o phpu pojma nemam, jedino sta znam je html nekako srednje i nesto u c-u.
13-05-2009 04:20 PM
Gogy Offline
____
*

Bez HTML-a zaboravi na sve što se weba tiče. To moraš dobro savladat, to nije teško. A dalje onda CSS, PHP i sve ostalo. A ako ti je lijeno to sve učit onda uvijek možeš platiti nekome da ti to napravi. U suprotnom, google pod prste, mozak punom parom...

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
13-05-2009 08:28 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
bluupz.tk Offline
Novi korisnik
*

Gogy Wrote:Bez HTML-a zaboravi na sve što se weba tiče. To moraš dobro savladat, to nije teško. A dalje onda CSS, PHP i sve ostalo. A ako ti je lijeno to sve učit onda uvijek možeš platiti nekome da ti to napravi. U suprotnom, google pod prste, mozak punom parom...

pa nije da neznam nista...http://www.bluupz.tk

Stranicu radim eto iz hobia ...da naucim nesto...
14-05-2009 04:42 PM
Gogy Offline
____
*

U svakom slučaju, iz priloženog vidimo da znaš premalo da bi tako šta sam napravio. Ali uz puno truda sve se može naučit. Ali trebat će ti vremena... polako prvo HTML, CSS... imaš sve na našoj stranici.

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
14-05-2009 08:10 PM
bluupz.tk Offline
Novi korisnik
*

:) znam da znam premalo
15-05-2009 02:53 PM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)