Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 [3] 4 Next > Last »
Koliko cesto skenirati?
Author Message
d@d
Forumaš

Group: Registered
Status: Offline
RE: Koliko cesto skenirati?

Morrison Wrote:

d@d Wrote:

struja13 Wrote:
A da te pitam posto ti nije problem izdvojit 200 kn za nod, sta imas sve doma na kompu legalno ili? Mislim ja neznam nikoga ko to ima pa pitam...(barem ne u hrv)

Pa gle, trudim se koristit čim više freeware/open source programe. Ali kažem da 200kn nije puno za takav program...

Osim ako ne živiš u sjevernoj africi sa 100$ laptopom i zoveš se Zimwabe He he

Haha...šta će onima tamo NOD32 kad sigurno nemaju ni net tako da nema opasnosti izvana He he

http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
06-11-2007 10:40 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
zele
Novi korisnik
*

nepostoji stranica koja je opasna i na koju netreba ici...netrebate se bojat nicega..prenapuhane su price o opasnim stranicama...montiras Eset Smart Security 3.0.645 i pici brate mili di oces..ti si kralj na netu,mogu ti puhat u ...

26-03-2008 12:31 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
zero
Redoviti posjetitelj
**

zele Wrote:
nepostoji stranica koja je opasna i na koju netreba ici...

Ja nebih to tako rekao.

Ja savjetujem svima da svakih 3-6 mjeseci brisu windowse, ovisi o tome koliko se pazite na internetu. Tako se uvjek rijesite virusa. Koji god antivirusni uzeli uvjek ce vam se "prikepati" neki virus, no svejedno je meni najbolji nod32.

http://123zero321.myminicity.com/tra
26-03-2008 01:04 PM
Gogy
____
*

Group: Webmaster

zero Wrote:
Ja savjetujem svima da svakih 3-6 mjeseci brisu windowse

A ja vam savjetujem da koristite linux i reinstalirate ih svaki put kad mijenjate kompjuter...

Pravila foruma

eBooks Network - download besplatnih e-knjiga
26-03-2008 04:36 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
hurmash1ca
Forum policeman
*

Group: Team

zele Wrote:
nepostoji stranica koja je opasna i na koju netreba ici...netrebate se bojat nicega..prenapuhane su price o opasnim stranicama...montiras Eset Smart Security 3.0.645 i pici brate mili di oces..ti si kralj na netu,mogu ti puhat u ...

Lupas brate, lupas.
A ovaj komentar za svakih 3-6 mjeseci brisanje windowsa - LOL. Ako ne skidate p0rn, ne surfate po warez stranicama i ne skidate sumnjivi softver, nema problema.

RTFM!
26-03-2008 04:38 PM
Gogy
____
*

hurmash1ca Wrote:
Ako ne skidate p0rn, ne surfate po warez stranicama i ne skidate sumnjivi softver, nema problema.

Ne bih se baš složio da se onda nema probleam... Windowsi su sami po sebi nestabilni, ma koliko mi pazili s vremenom se windowsi usporavaju. Čak i ako koristite samo provjerene aplikacije kao što su Winamp itd, instaliranjem i uninstaliranjem win ostavlja smeće za sobom u registriju i svuda. Iz toga proizlazi sve sporiji i sporiji rad windowsa. Taj vijek mogu produžiti razni cleaneri registry-a, anti spyware, anitivirusni anti-ovo anti-ono, ali baš da nema problema to nije tako istinito. Rijetki su oni (svaka im čast) koji windowse mogu dugo zadržati.

Pravila foruma

26-03-2008 04:50 PM
schmrz
_
*

Windows se provjereno usporava sa duzim koristenjem jer windows nije modularni sistem. I tako on za svaku aplikaciju zapisuje nesh u registry... svaki dan puni registry i sta ja znam sta jos i onda na kraju se od svega toga uspori komp.

Uzmite linux i instalirajte 300 razlicitih aplikacija na njega i necete primjetiti razliku u brzini. Zasto? Zato sto je modularni OS...

a evo vidim da ce windows u buducnosti biti modularan os... (makar tako kruze glasine po netu)

I have no drinking problems...
I drink....
Get drunk...
Fall down...
NO PROBLEM
26-03-2008 05:03 PM
hurmash1ca
Forum policeman
*

Da, svakako da se registry puni, i to usporava rad. Ali ako ne mjenjas programe cesto, ne isprobavas beta verzije programa - onda se windows moze odrzati bar godinu dana.

RTFM!
26-03-2008 06:02 PM
Gogy
____
*

hurmash1ca Wrote:
onda se windows moze odrzati bar godinu dana.

Kako ovo moćno zvuči He he bar godinu dana

Pravila foruma

26-03-2008 06:16 PM
schmrz
_
*

Kako mislis "mijenjas programe"? Beta verzije programa ne mogu nastetiti kompjuteru, to su jednostavno nedovrseni programi namijenjeni finalnom testiranju...

I have no drinking problems...
I drink....
Get drunk...
Fall down...
NO PROBLEM
26-03-2008 06:23 PM
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: