|
Koliko cesto skenirati?
|
| Author |
Message |
Gogy
____

Group: Webmaster
Status:
|
RE: Koliko cesto skenirati?
Tako sam i ja mislio za te freeware antiviruse tipa avast i avg.. radili su svoj posao, ja bio zadovoljan svima ih preporučo... nikad virusa, redoviti update... i ja primjetim da se meni nešt čudno dešava s kompom, sav trokira ovo ono... skeniro od virusa, sve čisto... instaliram ja NOD32 kad ono 6 virusa (i to takvih koji su blokirali spybot, adaware, cclean i slične programe).
Pravila foruma
eBooks Network - download besplatnih e-knjiga
|
|
| 04-11-2007 09:32 PM |
|
 |
d@d
Forumaš

Group: Registered
Status:
|
Tako sam i ja mislio za te freeware antiviruse tipa avast i avg.. radili su svoj posao, ja bio zadovoljan svima ih preporučo... nikad virusa, redoviti update... i ja primjetim da se meni nešt čudno dešava s kompom, sav trokira ovo ono... skeniro od virusa, sve čisto... instaliram ja NOD32 kad ono 6 virusa (i to takvih koji su blokirali spybot, adaware, cclean i slične programe).
A tako to ide 
Ja koristim NOD32 već par godina i nikad problema s virusima i tom gamadi. Mislim da nije puno izdvojit 200-tinjak kuna za original NOD32 s licencom jer to je stvarno program koji zaslužuje svaku pohvalu....
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
|
|
| 05-11-2007 10:50 AM |
|
 |
struja13
Redoviti posjetitelj

Status:
|
Pa svaki antivirus ima svoje mane,i prednosti...kao sto ti imas lose iskustvo sa avastom neko drugi ima sa nodom...a ni jedan antivirus ti ne moze obrisati sve štetocine tj. viruse/aplikcije...A da te pitam posto ti nije problem izdvojit 200 kn za nod, sta imas sve doma na kompu legalno ili? Mislim ja neznam nikoga ko to ima pa pitam...(barem ne u hrv)
|
|
| 05-11-2007 05:50 PM |
|
 |
Gogy
____

Status:
|
To se tako kaže da nije problem izdvojiti 200-injak kuna al naravno da se ima ilegalno 
kao sto ti imas lose iskustvo sa avastom neko drugi ima sa nodom...a ni jedan antivirus ti ne moze obrisati sve štetocine tj. viruse/aplikcije...
Ne može nijedan sve obrisati... ali NOD32 je daleko najbolji od svih ostalih (pogotovo od ovih tipa avast i avg)
Pravila foruma
|
|
| 05-11-2007 06:13 PM |
|
 |
shock
Novi korisnik

Status:
|
Ako ne posjećuješ svakakve stranice i inače si malo oprezniji, mislim da nema potrebe da često skeniraš, jer sve bude preskenirano "usput":), tako da bi jednom mjesečno i moglo biti dovoljno.
Što se defragmentacije tiče, isto tako, pa i rijeđe, a i program kojim defragmentiraš će ti nakon analize vjerovatno reći da li ima potrebe za defragmentacijom. Doduše, čitao sam da češća defragmentacija produžava vijek diska, jer se skraćuje vrijeme pristupa podacima i smanjuje njegov "napor".
This post was last modified: 05-11-2007 07:35 PM by shock.
|
|
| 05-11-2007 07:35 PM |
|
 |
struja13
Redoviti posjetitelj

Status:
|
Pa da ali malo mi je cudno imati legalni antiviru a sve od windowsa pa nadalje ilegalno...Pa nod ce ti rjesiti neke nejcesce viruse ali neke rjede i cudnije nece definitivno...A i avast je super,a nebih ih bas usporedivao...
|
|
| 05-11-2007 07:53 PM |
|
 |
d@d
Forumaš

Status:
|
A da te pitam posto ti nije problem izdvojit 200 kn za nod, sta imas sve doma na kompu legalno ili? Mislim ja neznam nikoga ko to ima pa pitam...(barem ne u hrv)
Pa gle, trudim se koristit čim više freeware/open source programe. Ali kažem da 200kn nije puno za takav program...
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
|
|
| 05-11-2007 08:04 PM |
|
 |
Morrison
Forumaš

Status:
|
A da te pitam posto ti nije problem izdvojit 200 kn za nod, sta imas sve doma na kompu legalno ili? Mislim ja neznam nikoga ko to ima pa pitam...(barem ne u hrv)
Pa gle, trudim se koristit čim više freeware/open source programe. Ali kažem da 200kn nije puno za takav program...
Osim ako ne živiš u sjevernoj africi sa 100$ laptopom i zoveš se Zimwabe
|
|
| 05-11-2007 08:20 PM |
|
 |
struja13
Redoviti posjetitelj

Status:
|
Pa...tako receno da...nije puno...ali nema ti smisla imati ga legalnoga..barem ne meni...Dok ima frenda iz Italije kojemu je apsolutno sve legalno....hahahaha
|
|
| 05-11-2007 08:28 PM |
|
 |
Gogy
____

Status:
|
Legalno obično imaju firme samo... I to stvarno nije puno novaca ako uspoređujemo nod32 naspram nortona koji troši kud i kamo više resursa i kud i kamo više košta... a i nije tolko pouzdan... 200kn je oko 38$ što stvarno nije puno za razliku od nekih programa koji koštaju nekoliko stotina dolara...
Pravila foruma
|
|
| 05-11-2007 09:26 PM |
|
 |
|
|