Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kako povećati posjećenost stranica
Author Message
zero Offline
Forumaš

Smile Kako povećati posjećenost stranica
Mene zanima, kako uspjevate imati toliku posjecenost stranica. Znam da veliku ulogu ima SEO, ali opet nije ni to sve. Kako reklamirate stranicu, gdje...? Evo naprimjer tutorijali.net... Skoro svaki dan novi clan na forumu, posjecenost sigurno velika. Kuzim da veliku ulogu ima i tema stranice, ali...

Predlozite meni i ostalim korisnicima kako povecati posjecenost stranice, cime privuci korisnike... Hvala unaprijed.

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva!
27-03-2009 12:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy Offline
____
*

RE: Kako uspjeti?
Na Tutorijali.Net posjetitelji dolaze najviše preko tražilica, konkretnije Google-a a dalje su referali odnosno razno razne druge stranice. Tutorijali.Net ima solidan SEO ali ni izbliza koliko bi trebao biti i koliko će biti dobar na v2 kad jednog dana bude dovršen. Ono što je svakako najvažnije od svega toga je da imate koristan sadržaj. Ne mora biti vezan za tehnologiju. Npr. ako imate stranicu o jabukama, napišite sve živo i neživo sve (točne) informacije o jabukama, kakvih vrsta ima, koje su najbolje jabuke i zašto. Gdje se mogu kupiti najbolje jabuke, savjete kako uzgajati jabuke i slično. Ono što je bitno da je koristan sadržaj, a ako je koristan sadržaj druge stranice će linkati vašu stranicu a to google voli. Pogotovo ako su te stranice koje vas linkaju slične tematike vašoj.

Ako iz toga svega izvučemo zaključak, onda dobijemo ovo:
- Ne radite stranice za google, ne radite stranice za zaradu, radite stranice za korisnike. Dokazano je da takve stranice najbolje prolaze i imaju najveću posjećenost.

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
27-03-2009 04:36 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
zero Offline
Forumaš

RE: Kako povećati posjećenost stranica
A kako pridobiti nekoga za razmjenu linkova, bannera...? Samo googlati za slicnu tematiku vase stranice ili? Znam da se stranice nece same od sebe javiti, jer tada jos nema posjecenosti. Znaci mi se trebamo javiti njima. Kako naci one koji bi pristali? Gdje ih naci?

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva!
27-03-2009 04:47 PM
Gogy Offline
____
*

Potraži stranice slične tematike ali pazi da ne odabireš neke koji imaju 10-erostruko više posjeta od tebe. Dakle ispočetka gledaj na to da budete približno slične stranice ali uvijek ciljaj na one jače od tebe pa odobre ili ne odobre. Ono što ja vrlo važno da ti mail koji njima šalješ nije ovakvog tipa:

Quote:Ej bok, ste zainteresirani za razmjenu banera sa mojom stranicom http://www.mojawebstranica.com? Pozz

Puno veće šanse imaš ako napišeš mail ovakvog tipa.

Quote:Poštovani

Najprije bih htio pohvaliti Vašu stranicu, vrlo je korisna i pronašao sam dosta kvalitetnih informacija na njoj.
Htio sam Vas pitati da li ste možda zainteresirani za razmjenu bannera sa stranicom http://www.mojawebstranica.com. Trenutno imamo toliko i toliko unikatnih posjeta dnevno i broj raste svakim danom. Mislim da bi razmjena bannera bila od koristi za obje strane.

Nadamo se Vašem pozitivnom odgovoru i uspješnoj suradnji. Želimo Vam puno uspjeha sa Vašom web stranicom.

Srdačan pozdrav,
Tvoje ime i prezime

http://www.tvojawebstranica.com

Garantiram da ćeš tim pristupom imati više pozitivnih odgovora.
Samo nemoj lagat o podacima, budi iskren i objektivan. Znam po sebi kad mi se javljaju na MSN da im nešto pomognem. Nebi vjerovo ali ako vidim da je netko polupismen, da stišće enter poslje svake druge riječi i pravopisno se ne zna izražavati ne samo da mu neću pomoć nego ga i blokiram. Pa si ti misli kako će neki veći sajtovi od tebe pristati na razmjenu banera ako budeš kao tipičan tinejđerski bloger.

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
27-03-2009 05:28 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Adriaticcoast Offline
Novi korisnik
*

Dobar dan svima.
Kako sam pročitao Vaša mišljenja o mogućnosti povećanja posjećenosti oglasa na webu, to sam i napravio. ja imam dvije web stranice http://www.adriatic-coast.hr i http://www.croatialuxuryproperties.com , htio bih napraviti da dobijem što bolje posjete na stranici , imam google translate za strane jezike, pa Vas molim da me savjetujete što da napravim kako bih imao što bolju posjećenost, sada mi je rand 975.000.hvala unaprijed. Robin
27-09-2009 03:43 PM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)