Post Reply  Post Thread 
Kako postaviti logo na neki objekt
Author Message
Carduel
Redoviti posjetitelj
**

Group: Registered
Status: Offline
Kako postaviti logo na neki objekt

Kako postaviti logo na neki objekt (npr. šoljici, čašu il slično) ili npr. tetovažu na rame u 3D programu?

Mislim da ovo može i u Photoshopu al bi me više zanimao max.

16-08-2006 09:11 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
hurmash1ca
Forum policeman
*

Group: Team
RE: Kako postaviti logo na neki objekt

u photoshopu je to lagano, samo prebacis sliku. smanjis je na zeljenu velicinu, i koristeci Edit > Transform > Skew , istegnes prema tacki perspektive, da izgleda kao da je i uslikano prije. za profesionalni efekat (ako to znas) dodas malo blending optionsa, sjaja i svijetla i - Voila!

3dsmax ne znam, oduvijek su mi 3d programi bili komplikovani :( mislim da bi ti to dzahdo mogao objasniti.

RTFM!
17-08-2006 10:26 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy
____
*

Group: Webmaster

Mislim da je za takve jednostavnije stvari photoshop bolje rješenje.

Pravila foruma

eBooks Network - download besplatnih e-knjiga
17-08-2006 11:35 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dzahdo
Novi korisnik
*

Group: Registered

Jako jednostavno. Čak je mislim jednostavnije u 3D aplikacijama, jer imaju bolju podršku sa teksturama od 2D aplikacija. Naime u 3ds maxu imaš UVW Mapping modifikator, i pomoću njega možeš 'nalijepiti' bilo kakve teksture. Nećeš se ništa morati boriti sa transformisanjem slike. Znači flat slika, nalijepiš je na 3d model, i jedina stvar koja ti je ostala je podešavati po volji na kojem mjestu da bude, veličinu i to je to.

17-08-2006 12:58 PM
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: