Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kako postaviti logo na neki objekt
Author Message
Carduel Offline
Redoviti posjetitelj
**

Kako postaviti logo na neki objekt
Kako postaviti logo na neki objekt (npr. šoljici, čašu il slično) ili npr. tetovažu na rame u 3D programu?

Mislim da ovo može i u Photoshopu al bi me više zanimao max.
16-08-2006 09:11 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
hurmash1ca Offline
Forum policeman
*

RE: Kako postaviti logo na neki objekt
u photoshopu je to lagano, samo prebacis sliku. smanjis je na zeljenu velicinu, i koristeci Edit > Transform > Skew , istegnes prema tacki perspektive, da izgleda kao da je i uslikano prije. za profesionalni efekat (ako to znas) dodas malo blending optionsa, sjaja i svijetla i - Voila!

3dsmax ne znam, oduvijek su mi 3d programi bili komplikovani :( mislim da bi ti to dzahdo mogao objasniti.

RTFM!
17-08-2006 10:26 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy Offline
____
*

Mislim da je za takve jednostavnije stvari photoshop bolje rješenje.

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
17-08-2006 11:35 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Dzahdo Offline
Novi korisnik
*

Jako jednostavno. Čak je mislim jednostavnije u 3D aplikacijama, jer imaju bolju podršku sa teksturama od 2D aplikacija. Naime u 3ds maxu imaš UVW Mapping modifikator, i pomoću njega možeš 'nalijepiti' bilo kakve teksture. Nećeš se ništa morati boriti sa transformisanjem slike. Znači flat slika, nalijepiš je na 3d model, i jedina stvar koja ti je ostala je podešavati po volji na kojem mjestu da bude, veličinu i to je to.
17-08-2006 12:58 PM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)