Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
joomla slike u tekstu
Author Message
kpizek Offline
Novi korisnik
*

Question joomla slike u tekstu
Molim pomoć.
Na koji način mogu pripremiti članak sa slikama da samo kopiram u željeni članak u joomli.
Naime kad kopiram bilo koji članak sa neta sa slikama , slike se vide a kad radim članak u wordu umjesto slika samo vidim okvir i križić.

kresovz@net.hr
02-11-2009 10:26 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy Offline
____
*

RE: joomla slike u tekstu
Pa pretpostavljam zato što kad kopiraš članak sa neta, on stavi path do slike koja postoji na netu. Dok kad kopiraš iz Worda slika ne postoji na netu nego samo na tvojem računalu. Što u prevedenom znači da moraš sliku uploadat na web i onda staviti path do slike da bi ju posjetitelji mogli vidjeti.

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
02-11-2009 12:01 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
kpizek Offline
Novi korisnik
*

Pošto radim u školi ja pišem članke za naš web pa kada mi netko od kolega da slike i tekst onda moram te slike prvo uplodati na net i onda ih ubacivati u članak, a kad kopiram neki članak s neta koristim samo copy paste u članak na mojem serveru i onda vidim slike i tekst, pa me samo interesira na koji način mogu pripremiti takav tekst, u kojem programu, pa da ga onda samo kopiram u članak.

hvala
03-11-2009 10:21 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy Offline
____
*

Nisam siguran da sam razumio što hoćeš.
Ako je dokument (zajedno sa slikom) na tvom računalu, ne možeš ga samo kopirati ni na koji način, jer se slika ne nalazi na netu. Dakle prvo mora ići upload na net i onda se ubacuje u članak. Tekst možeš kopirat odakle hoćeš, on će uvijek biti vidljiv.

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
03-11-2009 10:25 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)