Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instalacija SMF-a
Author Message
zero Offline
Forumaš

Instalacija SMF-a
Dosao sam do problema prilikom instalacije smf foruma. Na dijelu gdje moram napisati MySQL username i pass. To neznam jer nisam dobio to na email od hosta koji sam uzeo. Pokusao sam upisati username i pass od ftp-a i izbaci mi ovaj error:

Quote:Cannot connect to the MySQL database server with the supplied data.

If you are not sure about what to type in, please contact your host.
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
Click here to try this step again.

Help plzz...

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva!
28-09-2008 09:53 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
zero Offline
Forumaš

RE: Instalacija SMF-a
Sry na duplom postu. Uspio sam ovo napraviti. Kontaktirao sam svoj host. Thx.

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva!
29-09-2008 01:43 PM
IvanC Offline
Novi korisnik
*

zero Wrote:Uspio sam ovo napraviti. Kontaktirao sam svoj host. Thx.
uf što "volim" ovakve teme. Pokretač teme postavi pitanje u nadi da će mu netko pomoći, riješi problem istog ali ne želi reći kako je riješio problem. ( da slučajno drugi ne bi znali ) ;-)
No dobro, vjerojatno mu je njegova hosting-podrška rekla da teba upisati nekakvu web adresu za pristup MySQL bazi kao i drugačije lozinke od pristupa za FTP ili mu čak ni SQL baza nije bila kreirana pa su je kreirali.
No bilo kako bilo evo jedan slikoviti Tutorijal Instalacija SMF foruma. doduše jeste na localhost server ali to je slično, nađe se tu još tutorilajala.
pozdrav

Web tutoriali - AutoCAD, Windows, Network, Word, Excel, CMD ...
31-12-2009 07:40 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
M3lkor Offline
Photoshop master
*

Quote:uf što "volim" ovakve teme. Pokretač teme postavi pitanje u nadi da će mu netko pomoći, riješi problem istog ali ne želi reći kako je riješio problem. ( da slučajno drugi ne bi znali ) ;-)

Uh, sto i ja "volim" ovakve korisnike, koji dodu kao admini s drugog site-a samo da bi ga reklamirali, uz obavezu da u svakom postu ubace barem jedan link od doticnog.
01-01-2010 04:17 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
kecko Offline
Forumaš

IvanC Wrote:
zero Wrote:Uspio sam ovo napraviti. Kontaktirao sam svoj host. Thx.
uf što "volim" ovakve teme. Pokretač teme postavi pitanje u nadi da će mu netko pomoći, riješi problem istog ali ne želi reći kako je riješio problem. ( da slučajno drugi ne bi znali ) ;-)
No dobro, vjerojatno mu je njegova hosting-podrška rekla da teba upisati nekakvu web adresu za pristup MySQL bazi kao i drugačije lozinke od pristupa za FTP ili mu čak ni SQL baza nije bila kreirana pa su je kreirali.
No bilo kako bilo evo jedan slikoviti Tutorijal Instalacija SMF foruma. doduše jeste na localhost server ali to je slično, nađe se tu još tutorilajala.
pozdrav

ufff što mrzim takve podle admine...
zaslužuješ ban odmah, zero je lijepo rekao da je riješio problem tako što je kontaktirao hostere, a ti se odmah praviš pametan...
A što ne bi imali svaki dan 100000 tema tipa, danas sam upalio računalo, to možete napraviti tako da pritisnite tipku power He he mislim fenomenalno
04-01-2010 10:29 AM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)