Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ikona konekcije
Author Message
felix Offline
Novi korisnik
*

Ikona konekcije
E ovako, imam ADSL i kada startam Windows, automatski se konektujem ali nema mi one ikonice dole u desnom donjem cosku sto pokazuje da sam connect..gdje to stimam ? I jos nesto.....kada idem na control panel>network connections uopste mi nema nijedne konekcije i ja onda idem da je napravim i sve fino uradim, stisnem na ono add schorcut to desktop i nema konekcije ni na desktopu, a ni na network konekcijama... Confused
18-02-2007 01:25 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy Offline
____
*

RE: Ikona
Nisam siguran za ovo u folderu što nema konekcije, ali ovo za ikonu znam šta bi moglo bit.

Start -> Run -> upiši msconfig -> services -> uključi net logon i network connections

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
18-02-2007 01:43 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Leviathan Offline
Forumaš

RE: Ikona konekcije
šta te briga što je nema dok god se možeš spojiti na net Happy evo mene hebe već mjesec dana pucanje veze na adslu a oni pederi iz t-coma ne dolaze popravit iako sam im prijavio...
18-02-2007 11:59 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
d@d Offline
Forumaš

Leviathan Wrote:šta te briga što je nema dok god se možeš spojiti na net Happy evo mene hebe već mjesec dana pucanje veze na adslu a oni pederi iz t-coma ne dolaze popravit iako sam im prijavio...
Meni isto stalno puca veza, prijavio, nisu ništ reagirali. Stave puno korisnika, a malo modemskih ulaza Ccc

http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
25-02-2007 03:13 PM
_Net_Evil_ Offline
Redoviti posjetitelj
**

ja mislim da bi trebao na novo drivere od mrezne isntalirati, probaj neces nista izgubiti ps, jel se ti spajas preko usb-a ili mrezne ?
26-02-2007 01:33 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
d@d Offline
Forumaš

Ja se spajam preko mreže, nije stvar ni u modemu i u računalu, kriva je mreža

http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
26-02-2007 09:11 PM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)