Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hacknut server
Author Message
hurmash1ca Offline
Forum policeman
*

RE: Hacknut server
stefo Wrote:ti si neki haker 100%

stefo moj idol Rofl Gleovo.Gleovo.Gleovo.Gleovo.

RTFM!
17-01-2007 06:59 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
schmrz Offline
____
*

Gogy Wrote:
Dzahdo Wrote:Bolje reci phreakera i bolesnika. Nisu to nikakvi hackeri.

Ne, upravo su to hackeri... Ne može bilo tko hacknit cijeli server, drugo da netko nađe neku rupu u pojedinoj stranici, ali cijeli server hacknit nije mala stvar.

Gogy, izvini ali mislim da si pomjesao pojam Hacker-a i Cracker-a

Hacker-i imaju obimno znanje o racunarima, racunarskim mrezama, ali to ne koriste u ilegalne svrhe. Hakeri pronalaze propuste da bi mogli poboljsati sigurnost određene stranice/servera, ili pronalaze propuste cisto da nauce nesta novo. U svakom slucaju Haker neće ugroziti stabilnosti stranice/servera tj. nece nastetiti serveru/stranici.

Cracker-i imaju također obimno znanje o racunarima i racunarskim mrezama, ali oni to koriste u ilegalne svrhe. Oni pronalaze propuste na stranicama/serverima da bi ugrozili stabilnost te stranice/srevera. Njihov cilje je pribavljanje informacija ili unistavanje istih.

Mnogi mijesaju ove pojmove i radi toga i samo radi toga [/i]Hakeri su na losem glasu.
[/b]
04-02-2007 04:04 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy Offline
____
*

Whatever... taj pojam hacknut je već toliko raširen da je nemoguće više govorit onak kak izvorno je...

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
04-02-2007 04:28 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)