Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 [3] 4 Next > Last »
fotoaparat pomoc
Author Message
moonshadow
Novi korisnik
*

Group: Registered
Status: Offline
RE: fotoaparat pomoc

imao sam hp pa mi je dosta vukao nisam mogao odslikati 15 slika a da mi e ne isprazni a ima 2,1 mpx

02-07-2007 01:12 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Leviathan
____
*

Group: Administrator

moj sony kaže da može uslikat 390 slikaHappy ja sam faca.... samo su zaboravili napomenuti da su to slike VGA rezolucijeRofl

02-07-2007 02:23 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
moonshadow
Novi korisnik
*

zanima dali ista danasnji fotoaparati valjaju ako imaju li-on bateriju u sebi, i dali mogu duze izdrzati od punjivih baterija

olympusovi fotoaprati imaju sam xd cardicu
da/ne

puno hvala

04-07-2007 01:39 PM
hurmash1ca
Forum policeman
*

Group: Team
Status: Online

dugorocno, vise ti se isplate fotoaparati koji VEC imaju svoju punjivu bateriju.

RTFM!
04-07-2007 07:07 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
moonshadow
Novi korisnik
*

ok hvala puno na odgovorima, uzet cu olympus x-790 on ima punjivu bateriju i kosta 1400kn

This post was last modified: 05-07-2007 08:20 AM by moonshadow.

05-07-2007 08:15 AM
d@d
Forumaš

moonshadow Wrote:
ok hvala puno na odgovorima, uzet cu olympus x-790 on ima punjivu bateriju i kosta 1400kn

Ti digitalci sa punjivim baterijama spadaju u kao malo višu klasu (iznad 1200kn) i dost dugo izdrže, imaš punjač i sve samo je problem kad si negdi ovak na utu i isprazni ti se baterija, a nemaš di napuniti. Ovak dok imaš baterijske uloške koji se pune/ne pune ljepo možeš bez problema zamjeniti.

Gotovo svi Olympus digitalci koriste xD karticu (pogledaj u detaljnijem opisu ti piše)

http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
05-07-2007 09:27 AM
Palm Visor
Redoviti posjetitelj
**

Ja koristim Olimpus C 170.Dobar je,jedina mana mu je sto nema opticki zum-sam digitalni,pa slike ispadaju mutne kad se zumira na najjace!.Dobra strana je sto moze dosta slika napraviti sa dvije baterije koje su u njemu.(1,5V-punjive).Kad bih kupovao sljedeci fotoaparat samo bih uzimao sa optickim zumom,a megapikseli me ne interesuju bas previse.Kod mene je 4 miliona piksela i pravi bas lijepe slike.Mislim da raja vise ganja neku modu sa tim megapikselima,pa kupuju sa 7 i vise megapiksela!Bas kao i aute-sto vise kubika da ima,a vjerujte ja sam lijepe pare zaradio sa ovim svojim digitalnim fotoaparatom od 4 Megapiksela(ili 4 miliona piksela-kako vam drago!).

28-10-2007 02:40 PM
shock
Novi korisnik
*

Heh, imam baš taj model Canon A450 i mogu reći da sam prezadovoljan. Pravi jako dobre slike. Mislim da za te pare koje košta, ne može se naći bolje.

05-11-2007 07:43 PM
hamferus
Forumaš

Palm Visor Wrote:
Ja koristim Olimpus C 170.Dobar je,jedina mana mu je sto nema opticki zum-sam digitalni,pa slike ispadaju mutne kad se zumira na najjace!.Dobra strana je sto moze dosta slika napraviti sa dvije baterije koje su u njemu.(1,5V-punjive).Kad bih kupovao sljedeci fotoaparat samo bih uzimao sa optickim zumom,a megapikseli me ne interesuju bas previse.Kod mene je 4 miliona piksela i pravi bas lijepe slike.Mislim da raja vise ganja neku modu sa tim megapikselima,pa kupuju sa 7 i vise megapiksela!Bas kao i aute-sto vise kubika da ima,a vjerujte ja sam lijepe pare zaradio sa ovim svojim digitalnim fotoaparatom od 4 Megapiksela(ili 4 miliona piksela-kako vam drago!).

Pa ja sam uvijek sa svojim fuji-em sliko na dig. zoomu i uvijek sam dobil oštre slike ako sam ljepo smirio ruku. Sad imam Sony alphu 100 s 10 megapixela i mogu ti reć da su slike sad još bolje nego kad sam ih sliko na 6 megapixela. Kao prvo pixeli ti donose veću vjerovatnost oštrine u slici a naravno i veću mogućnost obrade slike.

PHOTO - http://www.hamferus.com
VIDEO - http://www.metacafe.com/f/channels/hamferus/
RC WORLD - http://rcfanatic.blogspot.com
FLASH TUTORIJALI - http://blog.hamferus.com
05-11-2007 10:25 PM
Palm Visor
Redoviti posjetitelj
**

Opste je poznato da je bolje imati opticki zum na fotoaparatu nego digitalni zum!Ko se bavi profesionalno fotografisanjem,naravno da treba imati i sto vise megapiksela,ali ako cemo se slikati na izletu ili na moru sasvim dovoljno je 4 megapiksela!Ruka mi je sasvim mirna dok slikam-nije do tresenja ruke nego do digitalnog zuma!Slike su mi inace prelijepe,svi su mi rekli!

06-11-2007 12:29 PM
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: