Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum
Author Message
oriobilly Offline
Redoviti posjetitelj
**

Forum
Na koji se način postavlja ovakav forum na stranicu ?
Dali je besplatan ?
I dali je procedura velika ???

Divno je biti nekome nešto !!!
11-05-2007 07:30 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
hurmash1ca Offline
Forum policeman
*

RE: Forum
Uploadas preko ftp-a i pokrenes instalaciju Happy
Besplatan je.
Brzo se instalira i nije komplikovana procedura.

Preporucujem ti da downloadujes i da instaliras na localhostu...

RTFM!
11-05-2007 08:44 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
oriobilly Offline
Redoviti posjetitelj
**

Tako sam nešto i pretpostavljao,ali kako ???

11-05-2007 10:27 PM
zanychew Offline
Redoviti posjetitelj
**

Nisam siguran... ali mislim da je procedura slicna kao i kod cms-a. Dakle ako jest... onda si skini xampp, instalira... pokreni ga... u php-adminu napravis novu bazu.. restartujes xampp tj. MySQL opciju restartas u xampp-u.. pokrenes instalaciju foruma.. upises podatke.. određene.. i trebalo bi biti tako nesto..

Kazem nisam instaliro forum ali pretpostavljam da je kao i kod CMS-a.

http://www.bhmeteo.com --> Prvi bosansko-hercegovacki meteoroloski portal i forum!

http://www.katarina-line.com
11-05-2007 10:35 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
oriobilly Offline
Redoviti posjetitelj
**

Zahvaljujem na trudu,ali (xampp,cms,php-admin,pravljenje baze ) ????

Čuo sam za to ali ...???

11-05-2007 10:40 PM
oriobilly Offline
Redoviti posjetitelj
**

Šta je ovo ??? Dobio sam več četiri poruke da mi je odgovoreno,a ono nema ništa ??? Nije valjda toliko glupo pitanje ?

11-05-2007 11:28 PM
Morrissey Offline
Forumaš

istina bog da jest =)
nebi te ubilo da pogledaš upute za instalaciju određenog forum sistema,a svaki ih ima.
možeš birati od phpbba do ipb ..sve su to cms forum sustavi...

cms - control managment system

imaš li uopće radeći php server na računalu?

php my admin je besplatni softwer = prilagođena grafička verzija MySQL-a dakle baza podatka

trebao bi barem osnove naučit ako već želiš imati nešto šta valja...

netreba ti ftp ako imaš vlastiti server,a XAMPP je jedan od mnogih instalacijskih paketa s kojim dobivaš apache,mysql i php,dakle radeći server u nekoliko klika.
ftp jedino koristiš kada uploadaš fajlove na neki host koji imaš,a ovako možeš slobodne volje bilo šta testirati na svom offline serveru
(This post was last modified: 12-05-2007 12:09 AM by Morrissey.)
12-05-2007 12:04 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
oriobilly Offline
Redoviti posjetitelj
**

Evo mene sa novim problemima.Naime nakon mnogo pokušaja konačno sam nekako instalirao forum na svoju probnu stranicu,ali sada su nastupili problemi sa Uploadom avatara.Pošto vidim da na ovom forumu to radi besprjekorno molim Vas za pomoč.Pri pokušaja uploada avatara ispiše mi neke greške:
Quote:Warning: copy(./images/avatars/14901011124646f58c153fd.jpg): failed to open stream: Permission denied in /hsphere/local/home/oriovack/dvd.oriovac.net/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 239

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /hsphere/local/home/oriovack/dvd.oriovac.net/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:239) in /hsphere/local/home/oriovack/dvd.oriovac.net/phpBB2/includes/page_header.php on line 475

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /hsphere/local/home/oriovack/dvd.oriovac.net/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:239) in /hsphere/local/home/oriovack/dvd.oriovac.net/phpBB2/includes/page_header.php on line 477

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /hsphere/local/home/oriovack/dvd.oriovac.net/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:239) in /hsphere/local/home/oriovack/dvd.oriovac.net/phpBB2/includes/page_header.php on line 478
yourdomain.com Forum Index you

Zna li netko gdje je greška i kako da to ispravim ???

Hvala

13-05-2007 01:38 PM
Gogy Offline
____
*

na images/avatar moraš chmod promijenit (na 777 čini mi se)

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
13-05-2007 01:45 PM
oriobilly Offline
Redoviti posjetitelj
**

ne znam gdje se nalazi taj cmod ? U pnpMyAdmin ili ?

13-05-2007 01:58 PM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)