Što ??? Kritika, ili samo mali poticaj 
I sam sam bio kao neki, postavim pitanje i čekam odgovor nestrpljivo i kada odgovor stigne,riješim problem a vrlo rjetko se sjetim otvoriti stari post i zahvaliti se !!!!
To je bilo u početku
Sada mi je prvo provjriti postove i što je Goggy napravio u mome primjeru, ne čekajući odgovor nego provjeriti i dati radi i rep++
Vidio sam mnogo primjera gdje ljudi koji nisu vezani za pitanje dižu rep++, jer su valjda shvatili ako budu čekali one koji su postavili post nevračaju se više ( to im je rep-- )
Vrlo je teško odrediti tko je bio spriječen, ali administrator bi trebao napraviti neku skriptu po kojoj bi svatko tko se unaprijed ne ispiča dobio rep-- ako nebude aktivan 1 MJ.
Mislim da to nije rigorozno ali samim tim bi oni koji postave pitanje i nikad se više ne vrate trebali imati makar 1 rep--.
Eto opet moji poslje ponočni postovi, ali neki su sretni što u njima nema previše ???
Nešto sam naučio od Vas i željan sam to podjeliti s drugima !!!
Netko mi je na ovom forumu nakon nekoliko mojih postova napisao jednostavno " google "
Mislim da je to bio netko na koga sam se u idučem postu istresao,ali sada shvačam koliko je bio u pravu. GOOGLE i nakon toga na Forumu nejasnoče i svi smo sretni i zadovoljni !!!
Laku noć