Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
flash animacija
Author Message
oriobilly
Redoviti posjetitelj
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: flash animacija

Što ??? Kritika, ili samo mali poticaj Confused
I sam sam bio kao neki, postavim pitanje i čekam odgovor nestrpljivo i kada odgovor stigne,riješim problem a vrlo rjetko se sjetim otvoriti stari post i zahvaliti se !!!!

To je bilo u početku

Sada mi je prvo provjriti postove i što je Goggy napravio u mome primjeru, ne čekajući odgovor nego provjeriti i dati radi i rep++

Vidio sam mnogo primjera gdje ljudi koji nisu vezani za pitanje dižu rep++, jer su valjda shvatili ako budu čekali one koji su postavili post nevračaju se više ( to im je rep-- )
Vrlo je teško odrediti tko je bio spriječen, ali administrator bi trebao napraviti neku skriptu po kojoj bi svatko tko se unaprijed ne ispiča dobio rep-- ako nebude aktivan 1 MJ.
Mislim da to nije rigorozno ali samim tim bi oni koji postave pitanje i nikad se više ne vrate trebali imati makar 1 rep--.

Eto opet moji poslje ponočni postovi, ali neki su sretni što u njima nema previše ???
Nešto sam naučio od Vas i željan sam to podjeliti s drugima !!!
Netko mi je na ovom forumu nakon nekoliko mojih postova napisao jednostavno " google "
Mislim da je to bio netko na koga sam se u idučem postu istresao,ali sada shvačam koliko je bio u pravu. GOOGLE i nakon toga na Forumu nejasnoče i svi smo sretni i zadovoljni !!!

Laku noć

Divno je biti nekome nešto !!!

This post was last modified: 06-04-2008 02:31 AM by oriobilly.

06-04-2008 02:28 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy
____
*

Group: Webmaster
Status: Offline
RE: flash animacija

oriobilly zamolit ću te da za ovakve postove otvoriš novi topic u Primjedbe i prijedlozi forumu.
Što se tiče ovog:

oriobilly Wrote:
Vrlo je teško odrediti tko je bio spriječen, ali administrator bi trebao napraviti neku skriptu po kojoj bi svatko tko se unaprijed ne ispiča dobio rep-- ako nebude aktivan 1 MJ.

Malo pretjerano... to niisam nigdje vidio... Ako opet želiš nešto nadodati na ovo moje opet, molim te da otvoriš novi topic i prekopiraš prvi post. Hvala.

Pravila foruma

eBooks Network - download besplatnih e-knjiga
06-04-2008 10:14 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: