Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
counter strike
Author Message
hurmash1ca
Forum policeman
*

Group: Team
Status: Offline
RE: counter strike

Master Wrote:
ma daj bre to svugde imas bavim se counter strike godinu ipo i pr0 sam u tome i svaki dan mi se to desava al to samo ignorises,ako kojim slucajem ne ignorises to i pocnes se napusavati se retardom tako mozhete do sutra il eventualno 3 min dok te ne izbaci He he

Ne provaljuj se. "Pr0" gamer sa crackovanom igrom ? Lol Sto se tice wareza, pun ga je citav internet, ali opet na ovom forumu je ta prica zabranjena.
EOD.

RTFM!
22-05-2008 04:39 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Goran
_
*

da se ukljucim,

skoci do najblizeg algoritma, igra kosta oko 140kn, kupi instaliraj i igraj :)
igram i ja i moze se sa njom i bez nje.

pozz

Intel e8400 duo @ 3ghz | MSI P7n Platinum Sli | 4gb ram | Msi 9800gx2 | Scythe Mine | Mx518 | xp64
24-05-2008 04:22 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
patak
Novi korisnik
*

Group: Registered
Wink  RE: counter strike

1.Udes u Counter-Strike 1.6
Kliknes na Find Servers
Gore ti pise Internet,Favorits,History....ti stisni Favorits
Dole desno KLIKNES na Add Server
Upises ip od servera

ili drugi nacin

2. Udes u Counter-Strike 1.6
Stisnes na tipkovnici tipku ispod "esc" i pojaviti se Consola
U Consolu upises ovako connect "OVDJE IP"
He he:DHe he

This post was last modified: 29-05-2008 06:59 PM by patak.

29-05-2008 06:43 PM
Gogy
____
*

Group: Webmaster

zanychew Wrote:
ako zelite nesto postici vise.. manite se igara... i gubljenja vremena gledajuci u pusku na monitoru i gadjajuci protivnike. i pro se ne postaje preko noci niti za kratko vrijeme.. potrebno je dosta iskustva raznog... itd.. itd..

Nije gubljenje vremena, možda posluži ako se bude trebalo ić u rat za koju godinu Lol Slažem se, totalno gubljenje vremena... ajd onak malo nekad za razbrigu odigrat koju al ne pretjerivat...

Pravila foruma

eBooks Network - download besplatnih e-knjiga
29-05-2008 09:25 PM
Kerber
_
*

Gogy Wrote:

zanychew Wrote:
ako zelite nesto postici vise.. manite se igara... i gubljenja vremena gledajuci u pusku na monitoru i gadjajuci protivnike. i pro se ne postaje preko noci niti za kratko vrijeme.. potrebno je dosta iskustva raznog... itd.. itd..

Nije gubljenje vremena, možda posluži ako se bude trebalo ić u rat za koju godinu Lol Slažem se, totalno gubljenje vremena... ajd onak malo nekad za razbrigu odigrat koju al ne pretjerivat...

Potpisujem

Frki.org & 3Deset.com
Bayern Balkan zajednica

Pravila foruma - pročitajte prije nego pitate
30-05-2008 03:11 AM
aLmo-comp
Novi korisnik
*

Group: Registered

evo posto sam ja novi na forumu da i ja bacim nekoliko rijeci.Imao sam counter.ali sam ga izbrisao jer sam od toga poludio nisam mogao spavat kako treba i zapustao sam skolu i raju,tako da sada sam na svom mjestu bez njega.Ovo vam je isto kao droga ja vam kazem xD

30-07-2008 11:36 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: