Post Reply  Post Thread 
comp na tv
Author Message
_Net_Evil_
Redoviti posjetitelj
**

Group: Registered
Status: Offline
comp na tv

jel iko ikada spaja tv na comp, predpostavljan da ima netko ! sada ja sam to davno spaja da ono vise se i nesicam, ja to sve on o uredno spojim sa kabelom a na tv-u nema slike pa mi nije jasno, pa ono ako itko nesta zna neka napise.

Graficka je ATI Radeon

20-01-2007 02:08 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy
____
*

Group: Webmaster
RE: comp na tv

Jesam ja, spojiš taj kabel, prebaciš fino switch-eve na tom kablu ako ih ima, prebaciš TV na AV, odeš desnim klikom na deskotpu na properites -> settings -> advanced -> displays i tamo si namjestiš...

Pravila foruma

eBooks Network - download besplatnih e-knjiga
20-01-2007 02:16 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
_Net_Evil_
Redoviti posjetitelj
**

hmmm,ali ova u sobi je televizija neka sasvim liva, ona uopce nema S- video, ali ja na skartu iman s-video, pa neznam oce li ta televizija uopce podrzavat to, jebiga nije to televizija ista ki ona od 3000 kn, pa nadalje.

20-01-2007 04:57 PM
mitnica
Novi korisnik
*

eto mene i mog problema, imam ati radeon x 1300, i pomoču onog S kabla koji ima nastavak za činč spojim u grafičku, spojim činč (recimo žuti), dovedem ga do tv (sony 16:9, 82 cm, 100 MHz,), piknem u žuti činč ulaz na tv, prebacim na av 4, i odem u CCC, i NIKAKO ne mogu podesiti da mogu recimo gledati filmove, tj. uspio sam dobiti signal, tj. prebaci mi na 15 sek da mi tv bude monitor, (tada ugasi monitor), ali ne mogu podesiti da bude clon, što sam mogao prije dok sam imao Nvidiu, e sad bih bio neizmjerno zahvalan za upute za debile.Hmmm

17-02-2008 12:01 PM
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: