Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cijene laptopa
Author Message
d@d Offline
Forumaš

RE: cijene laptopa
Morrison Wrote:ako baš želiš kupiti laptop savjetujem ti da kupiš laptop od Della,pogledaj seriju inspirion,dolaze sa po 1 gb rama,120 gb HD ,dobrom grafičkom i dvojezgrenim procesorima ( u hrv 6.000 kn)
Varaš se...Kod Della plačaš ime i to dobro :)

Ovo što si rekao, dobra grafička, to je integrirana na matičnoj sa djeljenom memorijom i instrukcijama u samom procesoru

http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
22-04-2007 12:26 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Morrissey Offline
Forumaš

nebih se složio,Dell je više no imena,sam sam i isprobao..a u svim pc magazinima možeš vidjeti dell na vrhu i grafička je integirana ovisi kod kojih modela
malo se raspitaj prije :)
22-04-2007 12:59 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
d@d Offline
Forumaš

Morrison Wrote:nebih se složio,Dell je više no imena,sam sam i isprobao..a u svim pc magazinima možeš vidjeti dell na vrhu i grafička je integirana ovisi kod kojih modela
malo se raspitaj prije :)

Proučavao sam prijenosna računala 2 godine tako da znam što govorim. Ako pitaš bilo kojeg ozbiljnijeg informatičara odgovor će biti IBM koji je oduvjek bio robusan, kvalitetno izrađen i bio pouzdan. Ostalo je stvar ukusa. Nekima se možda ne sviđa design IBM-a ili su nedovoljno informirani pa nasjedaju na neke "kao" velike nade na tržištu. Dell je ok, ali po meni presup za ono što daje.

http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
22-04-2007 11:43 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)