Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cijena izrade web stranica
Author Message
zanychew Offline
Redoviti posjetitelj
**

RE: Cijena izrade web stranica
Gogy Wrote:[quote=_SchmRz_]
i jos uz to nisam punoljetan male su sanse da mogu ikako povecati cijenu.

Ovo je bosanski problem neznam sad za ostale države.... ljudi su tu takvi da te smatraju klincem koji nema pojma iako znas vise od "strucnjaka" punoljetnih. Tako da te ne cijene.... i onda ispada ono ma balo jedan sta hoces.... evo ti tolko i opleti... naravno tome treba bilo kako probat stat u kraj... a to se jedino moze ako dokazes da si bolji od "strucnjaka" s npr. nekim portfoliom ali i to za pojedine djaba... ti si klinjo a onaj drugi sto nema pojma a stariji je tj. punoljetan je bog i car... "strucnjak".... tako ti je to... u nasoj državi.... hehHe he
nadam se da ste me skontali... hehHe he

http://www.bhmeteo.com --> Prvi bosansko-hercegovacki meteoroloski portal i forum!

http://www.katarina-line.com
10-12-2007 06:54 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
schmrz Offline
____
*

struja13 Wrote:Mislim da ako nisi siguran u ono sto radis pa tako ni u cijenu da onda nemas ni toliko znanja o svemu.

Kao sto vec vjerovatno znas, nikada ne mozes znati sve kada je u pitanju informaciona tehnologija. Zasto sam pokrenuo ovu diskusiju? ...da vidim koliko su drugi trazili kada su pravili prve korake u zaradivanju na svom znanju jer ne zelim da izgubim prvu potencijalnu musteriju :)
Koliko ja znam? Dovoljno.

I have no drinking problems. I drink. Get drunk. Fall down. NO PROBLEM
Registered As Linux User #484215
Moj skromni blog
Savjet za buduće programere: ovdje
10-12-2007 08:07 PM
struja13 Offline
Redoviti posjetitelj
**

Pa da ti budem iskren..Sa takvim stavom sam postigao dosta..Da tako nazovem,imam krug ljudi s kojima suradujem i sve funkcionira najbolje.Oni znaju moju cijenu,ja znam njihovu,oni znaju moju kvalitetu,i moje znanje, tako da mi sistem funkcionira.A jos da ti budem iskreniji gotovo nikad ne radim cijelu stranicu,vec samo dio,ili programerski ili dizajnerski,a rijetko cijelu stranicu...I mislim da se tako postize i kvaliteta...Iako posla nema bas previse...
10-12-2007 08:10 PM
Kerber Offline
_
*

Razumijem ja struju13 jer je to dokazano u nj. primjeru a mi ovdje pričamo općenito. Jer ovaj forum nije tu da se mi hvalimo kako i koliko zaradjujemo nego da objektivno kažemo kako stvari stoje da neko ko u googlu upiše "cijena izrade web stranica" da dobije pravi odgovor tako da smo zaključili već sa mojim predhodnim postom.

P.S. Slažem se sa bosancima :) jer je fakat kod nas stanje takvo i vjerujem da ni u HR nije ništa bolje. O ovoj sam temi raspravljao na još par foruma i ovako se završilo :)

P.S.S. Gogy zaključaj ovo He he

FGD!

Pravila foruma - pročitajte prije nego pitate
14-12-2007 06:20 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
hurmash1ca Offline
Forum policeman
*

[Na zahtjev autora]

RTFM!
14-12-2007 07:09 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gogy Offline
____
*

Otključano opet... nema razloga za zaključavanjem. Svatko može reći ono što misli, a i vjerojatno će netko novi htjeti nadodati nešto.

Pravila foruma | Twitter - Facebook - Google+ |

Radar404 <- moj blog
15-12-2007 12:39 PM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)